angor animi pisze:Bój się tego cały czas. Skoro tak walczysz o kodeinę, mimo padaczki, która Cię spotkala, to jednak o czymś to świadczy.Cieszę się, że nie okazało się że jestem jakoś wjebany w tą kode, bałem się tego na początku
angor animi pisze:De facto to jest najbardziej szkodliwa ze wszystkich opcji.de facto nie jest bardzo szkodliwa na tle innych opcji
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Niepotrzebnie się drapałaś, bo to zawsze pogarsza sprawę - wielokrotnie zwiększa zaczerwienienie oraz wyrzut. Pięć tabletek również jest przesadą, bo wystarczyłaby jedna, ale it's not big deal, imo. Ogólnie przedawkowałaś, jak i właśnie histamina Cię zalała - zdarza się, ale moim zdaniem błąd największy był popełniony wraz z uruchomieniem paznokci.
Czy brałaś niedawno DXM? Jeśli tak, to masz odpowiedź dlaczego było tak mocno.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
idontknow pisze:Po przeczytaniu całości - jak dobrze rozumiem, byłaś na tym balkonie zapewne przed pierwszą w nocy? Drgawki pojawiły się przed wyjściem na zewnątrz, ale tam na dobre się rozbujały - zwyczajnie od zimna. Nie wzięłaś tego pod uwagę?
idontknow pisze:Czy brałaś niedawno dxm? Jeśli tak, to masz odpowiedź dlaczego było tak mocno.
Spróbuj więc nie dwóch paczek, a np. 13 tabletek, czy też właśnie dostosuj ilość do potrzeb + na podkład 1 tabletkę antyhist. I gen., a i nie drap się do czerwoności.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.