angor animi pisze:Bój się tego cały czas. Skoro tak walczysz o kodeinę, mimo padaczki, która Cię spotkala, to jednak o czymś to świadczy.Cieszę się, że nie okazało się że jestem jakoś wjebany w tą kode, bałem się tego na początku
angor animi pisze:De facto to jest najbardziej szkodliwa ze wszystkich opcji.de facto nie jest bardzo szkodliwa na tle innych opcji
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Niepotrzebnie się drapałaś, bo to zawsze pogarsza sprawę - wielokrotnie zwiększa zaczerwienienie oraz wyrzut. Pięć tabletek również jest przesadą, bo wystarczyłaby jedna, ale it's not big deal, imo. Ogólnie przedawkowałaś, jak i właśnie histamina Cię zalała - zdarza się, ale moim zdaniem błąd największy był popełniony wraz z uruchomieniem paznokci.
Czy brałaś niedawno DXM? Jeśli tak, to masz odpowiedź dlaczego było tak mocno.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
idontknow pisze:Po przeczytaniu całości - jak dobrze rozumiem, byłaś na tym balkonie zapewne przed pierwszą w nocy? Drgawki pojawiły się przed wyjściem na zewnątrz, ale tam na dobre się rozbujały - zwyczajnie od zimna. Nie wzięłaś tego pod uwagę?
idontknow pisze:Czy brałaś niedawno dxm? Jeśli tak, to masz odpowiedź dlaczego było tak mocno.
Spróbuj więc nie dwóch paczek, a np. 13 tabletek, czy też właśnie dostosuj ilość do potrzeb + na podkład 1 tabletkę antyhist. I gen., a i nie drap się do czerwoności.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.