Gargamel pisze:Kakihara, musisz brac benzo typowo nasenne przed snem? Jesli tak to imo masz przejebane. To chyba gorsze uzaleznienie niz normalne szamanie benzo, niz tak ze nie zasniesz jak nie wezmiesz.
noctofer fajne benzo na sen i fajnie rozluznia i jest chilloutowo zanim sie zasnie ,polecam,te inne estazolam czy nitrazepam to do noctoferu niebo a ziemia
Edit: Qrwa, to jest lek nasenny, wziąłem 10mg i wypiłem 2 browary i ani nie ziewnąłem. Gdzie po 4mg estazolamu i 5 nitrazepamu, zasnąłem z piwem w ręku. Stwierdzam, że to takie trochę lepsze klony, z lorazepamem nie wiele ma wspólnego. Za to myślenie mam typowo klonowe, no może większy chill...
Nie dziwota, że nie jesteś śpiący, benzo są znane z tego, że przy wyższych dawkach włącza się wręcz umysłowa stymulacja i stan "nieogaru". Pochwal się coś żeś odjebał.
Potem zataczałem się,oglądałem TV ,zapomniałem o kilku rzeczach i dojadłem 3mg lormeta Po czym poszedłem spać
scalono post z 2015 mar 09, 22:51
Lormetazepam zadziałał dobrze tylko za 1 czy 2 razem diazepam to samo, a potem juz przestał działać :old: . O kant huja można je sobie rozbić
Powód: j/w
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.