Gargamel pisze:Kakihara, musisz brac benzo typowo nasenne przed snem? Jesli tak to imo masz przejebane. To chyba gorsze uzaleznienie niz normalne szamanie benzo, niz tak ze nie zasniesz jak nie wezmiesz.
noctofer fajne benzo na sen i fajnie rozluznia i jest chilloutowo zanim sie zasnie ,polecam,te inne estazolam czy nitrazepam to do noctoferu niebo a ziemia
Edit: Qrwa, to jest lek nasenny, wziąłem 10mg i wypiłem 2 browary i ani nie ziewnąłem. Gdzie po 4mg estazolamu i 5 nitrazepamu, zasnąłem z piwem w ręku. Stwierdzam, że to takie trochę lepsze klony, z lorazepamem nie wiele ma wspólnego. Za to myślenie mam typowo klonowe, no może większy chill...
Nie dziwota, że nie jesteś śpiący, benzo są znane z tego, że przy wyższych dawkach włącza się wręcz umysłowa stymulacja i stan "nieogaru". Pochwal się coś żeś odjebał.
Potem zataczałem się,oglądałem TV ,zapomniałem o kilku rzeczach i dojadłem 3mg lormeta Po czym poszedłem spać
scalono post z 2015 mar 09, 22:51
Lormetazepam zadziałał dobrze tylko za 1 czy 2 razem diazepam to samo, a potem juz przestał działać :old: . O kant huja można je sobie rozbić
Powód: j/w
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.