uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bushmanek »
chodzilo Ci o to?
[ external image ]
  • 158 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kopernik_OG »
tak dokładnie o to Dziękuję bardzo ;-) kto uważnie się przyglądnie to będzie wiedział ocb i w najlepszym momencie dokona cięcia czyli Harvest :-D
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
chodzilo Ci o to?
to juz bylo gdzies na forum... widzialem to tu na bank :D
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Hej Cinkowy, robisz nasiona na przyszły rok ??
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: letnag »
Hejka czy jesli juz moja jedna roslinka cala jest w brazowych wloskach to juz ja suszyc ?
Czy jeszcze potrzymac ?
Trzymam ja w domu (metoda parapetowo balkonowa) i raczej nie widac juz przyrostu topow. Chociaz druga roslina jeszcze ma wszystkie biale wloski i topki rosna :)

To jak scinac ta z brazowymi wloskami czy czekac moze jeszcze topki podrosna ? Jak radzicie ?
Uwaga! Użytkownik letnag nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
niech podrosnie..
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
najlepiej kupic sobie szklo powiekszajace/mikroskop minimum 30x i zobaczyc czy trichomy (tak sie pisze?heheh) zrobily sie juz bursztynowo-mleczne w wiekszosci...

Niektore odmiany bardzo szybko dostaja brazowe wloski ja naprzyklad spierdolilem indoora przez takie cos i powinienem jeszcze z 1-2 tygodni trzymac na flo i przez to niemam najlepszego materiału teraz ale zły tez nie jest xD

pozdro
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cinkowy »
ja nie robie nasion :/ za rok bede mail od dila z palenia wyciagniete i za ro kzrobie i wysle na OPEN w tym roku nei da rady :/
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
w przyszlym tygodniu ma byc zjebana pogoda a ja chce w ten piatek sciac jzu a kwiaty sa bialo zolte...scinac? poradzcie...
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
a jaka odmiana?
jesli to nie jest jedna z tych super wczesnych to poczekaj jeszcze.
ewentualnie scianj dopiero jak bedzie hujowa pogoda bo narazie u mnie jest naprawde bardzo ładna
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.