Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
Jakieś 3 lata temu, kiedy zaczynałem przygodę z mj mój kolega pokazał mi coś, co utkwiło w mojej pamięci jako jedno z najlepszych doświadczeń związanych z dragami. Instalacja składała się z rzutnika do przeźroczy (takie jak były w szkołach), akwarium z wodą i gramofon z jakimś chillem. Po zażyciu butli znajomy odpalił rzutnik na ścianę i rozpoczął przedstawienie. Polegało ono na tym, że miał przygotowane tubki z farbkami, które powoli po kropelce wpuszczał do wody. Farba powoli rozchodziła się po całej ścianie, mieszała, a w połączeniu z muzyką w mojej głowie zaczęły tworzyć się spójne obrazy i ten jeden jedyny raz miałem uczucie, że muzyka i obraz faktycznie "jeździ" po mojej korze mózgowej.

Ciekawi mnie czy też macie swoje sposoby na takie zwiększanie fazy?
  • 1196 / 10 / 0
Tak, dołożyć do miksu końską dawkę tryptamin %-D
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Ugh pisze:
Tak, dołożyć do miksu końską dawkę tryptamin %-D
Hehe, chodziło mi raczej o darmowe sposoby :3
  • 1196 / 10 / 0
Grzyby psylocybinowe są darmowe.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 2 / 0
dobry kompan potrafi spotęgować banię kosmicznie :) Ja po mj często zarzucałem jakieś psychonuty i odpalałem wizuale ;)
  • 8 / / 0
1. Ciemny pokój + stroboskop + psycho trance :D
2. Bałtyk + fale... Na grzybach niesamowity efekt rzucać się w dwumetrowych falach z radości :D
  • 266 / 44 / 0
Buka57 pisze:
1. Ciemny pokój + stroboskop + psycho trance :D
I tekturę do tego, potężna bania gwarantowana.
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 420 / 0
Raczej dziwna anegdota niż domowy sposób na potęgowanie bani, ale zawsze.
Rzecz miała się w trakcie końcówki grzybowej fazy. Odczucia wciąż były ciekawe, ale wizuale po prostu mi uciekały. Przy wiejącym wietrze i otwartym oknie posypałem sobie inteligentnie tabaki, co zaowocowało wyrobem tytoniowym w oczach. Naturalną reakcją jest ich silne tarcie co też zrobiłem. Każdy z was na pewno wie, że po takiej czynności pojawiają się "gwiazdy przed oczami". No cóż, na grzybowym zejsciu gwiazdy przerodziły się w niesamowite fraktale, a ja stałem w oknie ciesząc się niewiadomo z czego. Głupia sprawa, ale przez chwile cieszy :-D

edit: zamiast bałtyku można rzucić się także do toni stawu czy jeziora - też jest fajnie o ile w miarę ogarniamy i umiemy pływać :-)
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Właśnie natrafiłem na coś, co nawet nie wiem jak opisać. Ryje mi to banie na trzeźwo, więc nie mogę się doczekać aż pograć w to zjarany %-D

http://www.boohbah.tv/zone.html

(do modów: wiem, że linki trzeba opisywać, ale jak to zobaczycie to sami stwierdzicie, że trudno :))
  • 600 / 4 / 0
BrianMerrill pisze:
Właśnie natrafiłem na coś, co nawet nie wiem jak opisać. Ryje mi to banie na trzeźwo, więc nie mogę się doczekać aż pograć w to zjarany %-D

http://www.boohbah.tv/zone.html
Jak tylko włączyłem to od razu miałem przeczucie że coś jest nie w porządku. Czarni nie zbierają jabłek!
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.