Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 274 / 3 / 0
Tez zamowilem , mnie jednak kusi iv , sprobuje osdsaczyc z bloterka i z testowac . Czy ktos wie czy na bloterze jest sol czy freebase? Bo niewiem czy bede musial dodac kwasku do wody przy sciaganiu substancji z blotera .
  • 3206 / 176 / 0
Prawdopodobnie sól, ale miałem przypadek 25I-NBOMe nasączonego na karton jako freebase - nie wiem jak to zrobili, ale pewne jest to, że jak dodasz kilka ziaren (po chuj więcej, skoro to 2mg?) kwasku do tych 1-2ml wody w których będziesz rozpuszczał fentanyl to nie powinno się nic stać jeśli to jednak była sól.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Cholera, ależ długo idzie od nich packung. Już 3ci dzień od złożenia zamówienia czekam, grrr.

Anyway, chyba jednak włożę go pod jęzor. Mam dość mocną tolerancje na kodę - także, czy całe 2mg nie będzie too hard?

Ed: czy Wam też tak wolno to szło?! :x
Ostatnio zmieniony 13 września 2012 przez Karoleekk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 116 / 1 / 0
laduj od razu 2mg .... ja po 1mg nic nie czulem poza placebo.. przy lekkiej tolerce na kode
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Widzę, że nikt nie palił. Kto spróbuje?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 116 / 1 / 0
ja to robie snorta... pierdole ,spierdolilem raz karton przez wlasna glupote ,pisza tutaj ze uwaga z dawkowaniem itp..... a ja pierdole zarzucilem 1mg i chuj ,za chwile drugi mg i tez chuj....

mozna to zaladowac podskornie ? i jak to przygotowac? (i.v nie tykam)
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 39 / 0
Dajesz karton pomiędzy górne dziąsło i wargę, gdzieś z boku. A co zrobiłeś z kartonem?
  • 1241 / 9 / 0
Znalazlem taka oferte
B-F + cyclodextrin 1X1cm 2mg 5pcs
N-(1-(2-phenylethyl)-4-piperidinyl)-N-phenylbutyranamide
czy ktos moze mi wyjasnic co dokladnie dostane 5 papierkow blotterkow niby proste ale po co dodali ten "cukier" ?
  • 1951 / 15 / 0
Żeby zwiększyć biodostępność pewnie. Ale to tylko przy związkach hydrofobowych się sprawdza. A czy B-F takim jest?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 39 / 0
W przypadku B-F biodostępność znacznie się poprawia z cyklodekstryną %-D Wóda naniesiona na dziąsła przed badaniami, też zwiększa wchłanialność.
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.