Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że to które teraz się pojawiło jest lepsze od poprzednich które miałem... :retarded:
kodeinowy szaman pisze:nie byłbym tego taki pewnyderb pisze:przecież to ta sama substancjakodeinowy szaman pisze:czy czas działania nowego i starego 25C jest taki sam?
może być zanieczyszona co najwyżej przez co będą wieksze skutki uboczne
Jak dostajecie to jako dopalacz ,bez karty charakterystyki itd to możliwe ,że dokładają coś inne
Polskiemu sprzedawcy raczej zależeć będzie aby była karta charakterystyki aby substancja była czysta itd. po co ma sobie robić problemy z ustawą o substancjach chemicznych jak i tak działają na granicy prawa
Fakt faktem, jedyny kant jaki dostałem - to karton był (wydaje mi się) z mniejszą dawką niż podawano.
Zdecydowanie bardziej wolę 25D i nie polecam tych nijakich papierków;p
Pozdrawiam ;)
Opis w ogóle mi nie przypomina 25C.
Z tego co pisze Keeda, to dostał chyba lewy sort, nie?
Opis w ogóle mi nie przypomina 25C.

Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.