Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 1 / 0
czy wciągnięcie koksu zapewni mi dobre znieczulenie na ból przy przebijaniu przegrody nosowej? kokaina nie jest tania, więc ewentualnie prosiłabym o polecenie innej substancji. może zwyczajnie DXM? :-p

przeszukałam cały wątek i nie znalazłam informacji.
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 3 / 0
LIDOKAINA ? ;)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
0202122 pisze:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, dokładka była po 4 godzinach? Nie była to czasem feta? Kokaina (1 dawka) działa 30-40min.
Tak to była feta zwana koką za 200zł. No przy dużym farcie mefedron :cheesy: a biorąc pod uwagę statystki to był to pewnie jakiś legalny rc zmieszany z lidokainą/benzokainą.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012 przez M864, łącznie zmieniany 2 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 116 / 1 / 0
pentochron zapewne to był ;D
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 12 / 0
koks nie wyjebie cie z butow, ale jest na tyle klarowny i euforyczny, ze jego dzialanie jest wyraznie odczute. Cala ta euforia ma to cos w sobie, ta slodycz, te uczucie beztroskiej przyjemnosci, a nawet zaspokojenia. Nie ma po tym ostrego wjazdu jak mefedron, ale zaczyna dzialac szybko i wyraznie czuc ta dopamine. Jak raz wezmiesz koks to potem cisnienie trwa z 2 tygodnie, fantazjujesz o tej fazie. Kiedys bralem koks, przerobilem 3 gramy, a na drugi dzien bralem amfetamine i kontrast byl tak duzy, ze amfetaminowa euforia wypadla tak blado, ze nawet sie nie cieszylem ta faza.
moor1992
  • 1052 / 77 / 0
jak bylem w Brazylii miejscowy poczestowal mnei sciezka chyba z 1/4 grama, musialem to jebnac na strzala bo by sie pogniewala cala ekipa. i generalnie - koks potrafi wyjebac z butow. tylko nie na szybkosc, jak np amfetamina, a na sile. siedzialem zlany potem i napompowany jak po trzech latach cwiczen na sterydach z wyjebanymi oczami; jakby ktos mnie dotknal to bym go chyba zabil. i z nikim nie chcialo mi sie nwaet gadac, jak ktos zagadywal to robilem mine a'la Tony Montana i machalem na niego reka.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
podbijało na rzyganie co chwile? bo miałem raz ten stan i to ewidentne przedawkowanie i nic przyjemnego, dobrze ze to przeszło po jakichś dziesięciu minutach, ale wjazd był koszmarny. za szybko dojebalem druga krechę, a ziomek wtedy z usa wbił to sie nie żałowało xd
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 1052 / 77 / 0
nei moglem przelykac. na poczatku sliny, a pozniej doszedl problem z przeplywem powietrza. mowie do naszego gospodarza, ze "something's wrong man! i can't swallow, i barely breath!", a on klepie mnie w ramie i "come with me", po czym wzial mnie do kuchni i posypal kolejnego sciega xD
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Czy biorąc Wenofleksyne na codzień, i pregabalina i wspomagając się benzo (gdyby trzeba było) mogę sobie okazjonalnie odrobine wciągnąć?

Macie z tym doświadczenie. Bo mamtrochę i się zastanawiam.
Robiłem to już w połączeniu z amfetaminą i było ok zero problemów nad ranem dowaliłem benzo i ładnie zasnąłem. Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.