Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Witam

Chcialbym zapytac o stan 6/5-APB , etylophenidatu, 3mmc, brefedronu, 4-FMA, etylonu. Chce przewiezc z polski do hol.
  • 3363 / 355 / 0
Legalne.
  • 222 / 7 / 0
U nas sa to research chemicales, do czyszczenia śubek chociazby.

A co mowic podczas wyrywkowej kontroli i znalezienia tego przez straz graniczna?
  • 984 / 6 / 0
dobrze schowaj i nie zadawaj głupich pytań. będziesz miał woreczki strunowe to jak znajdą masz problem, na więcej niż kilka godzin. Kup se w holandii XTC amfe i koke, a nie gówno do śrubek przez granice (szczerze to jeśli tak Ci wygodniej, to po prostu gdzieś wsadź żeby nie znaleźli, możesz mieć karty charakterystyki ale mamy shoengen więc na 95% nic nie sprawdzą. Pozostałe 5% masz problem.)
głupio wyszło...
  • 269 / 5 / 0
o dobre MDMA stosunkowo latwo w hol.
nie oplaca sie brac x apb
  • 222 / 7 / 0
Ja dobrze wiem, ze w Hol. mam wszystko. I to nawet zajebistej jakosci, ale od MDMA wole 6-APB. A etylophenidat chce do codziennego uzytku w malych dawkach.

Wlasnie z tym parugodzinnym problemem moze byc klopot... A ostatnio cos lubia mnie zatrzymywac. Chyba zamowie bezposrednio do holandii.
  • 3363 / 355 / 0
MDPV z tego co sie orientuje jest legalne w NL, a jest o wiele wydajniejsze i fajniejsze niz EPH. Moze cie to zainteresuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.