Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
nieprzyjaciel pisze:dobry pomysł na czekoladowego skręta do smakowe bletki. polecam markę mantra, bo inne to raczej tylko wyglądają niż smakują. bierzesz czekoladową bletkę, tytoń (wg mnie najlepiej jakiegoś halfzwara) i skręcasz. zajebiste takie, i nie zasładzają jak black devile
http://www.inawera.com/aromat-tytoniu-b ... ml?cPath=2
Mam zamiar rozpuścić 0,5ml tego w 400ml spirytusu, dodać 4g jwh-122 i nasączyć 100g marshmallow.
Jak myślicie jest to dobry pomysł ?? 20ml ponoc starcza na 5kg tytoniu.
Po dzisiejszym robię przerwę
Zakładam ten wątek ponieważ chciał bym się dowiedzieć czy gustujecie w smakowych papierosach ?
Robicie je sami czy kupujecie jakieś gotowce ?
Jeżeli sami ,,czarujecie'' by wasze fajki miały jakiś ciekawy smak możecie podać przepis
Ja osobiście podczas skręcania ,,samojebów'' dodaję zmielony anyż gwiazdkowy - mają wtedy miły słodki smak
pozdrawiam
Pamiętam, że znajomy kupił kiedyś tytoń jabłkowy, który też się nieźle sprawdził. Szczególnie przy rozmieszaniu z MJ. Lolek nabrał ciekawego posmaku.
z takich do kręcenia to drums o smaku orzechowym
ale nic nie zastąpi e-papierosa ,najlepiej w to zainwestuj,
Jak chcesz sam pokombinować to na jakieś stronie w necie widizałem aromaty o różnych smakach do kręcenia papierosów teraz strony nie pamietam
ale nic nie zastąpi e-papierosa
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.