a forum... hehehe.. chyba wystarczy, ze napisze ,ze zagladam tutaj codziennie ... ;)
bob budowniczy pisze: szczegolnie artykulu na o2.pl i komentarzy pod nim zachwalajacych LSD.
Wracam na forum?...
zewsząd i znikąd pisze: Masz może link albo zapisane na dysku? Ja czytałam o urodzinach Hofmanna sporo artykułów po angielsku i niemiecku, ale z polskich mediów bodaj tylko notę PAP i krótki artykuł w "Polityce"...
Potem raz jeszcze powój (nie działający), marihuana, alkohol, DXM, salvia divinorum (cudo!), tatarak, a w najbliższym czasie może haszysz, muchomory i LSD.
Nie uważam się za uzaleznionego, ponieważ żadnej z powyższych substanci nie próbowałem więcej jak trzy razy (za wyjątkiem alkoholu i trawy) i specjalnie mnie do nich nie ciągnie. DXM mnie doslownie odrzuciło, salvia jest wspaniała i owszem, ale w najbliższym czasie absolutnie nie mam na nią ochoty. Powój może kiedyś, ale nie ciągnie. Tatarak kiedyś jeszcze tak, ale na razie też nie. Marihuana ciągnie, ale nie jakoś bardzo. Raz na parę tygodni joincik z liści i jednego topa i starczy. Alkohol to alkohol, piwko jedno i starczy, raz na miesiąc - koniecznie z kims, tak samo trawa.
Tak naprawdę, to sądzę, że środki psychoaktywne coraz mniej mnie pociągają z racji tego, że nie sa tym, czym sobie je wyobrażałem (poza salvią - tego sobie NIE wyobrażałem absolutnie).
Cieszy mnie to :-)
WildMonkey pisze: Codeine czy po tych wszystkich przeżyciach z dragami cofnięty o kilka lat i wiedząc co będzie później spróbowałbyś jeszcze raz?Czy dragi to pomyłka twojego życia?
zniszczyly mi zycie i generalnie nigdy bym nawet niesprobowala gdybym wiedziala czym to pachnie.przestrzegam...edukujcie dzieciaki-niewiedza jest przyczyna pozniejszych problemow.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Twardych narkotyków nie próbowalem, i nie zamierzam...narazie :-D
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.