Po alprze za 1 razem mi odjebało, jak zjadłem 3 mg i film mi się urwał (na dodatek prowadziłem samochod na zerwanym filmie i jechałem normalnie - autopilot jak zawsze :D) i akurat spotkałem typa, ktry mi hajs wisiał długo już czasu a sie migał.
Dobrze, że byłem z kolega bo oprócz tego że sie w typa z rozbiegu wjebałem tak, że poleciał (na dodatek tam była łąka, a oddzielał ją mały rów) prosto do tego rowu a ja sam nsie wyjebałem bo takie miałem ogarniete ruchy xD
Pamietam tylko jak mi oddał 250 zł zamiast stowki i z tego co mi kolega opowiadał kolejnego dnia tak mu z buta wjechałem na twarz że miał podobno odbity na czerwono odcisk buta, na prawej stronie gęby i krew mu z łuku brwiowego leciała.
Następnego dnia wstaje, cały kurwa obolały, w bani się kręci, skóra na rękach pozdzierana (przedramiona, dłonie, palce), kolano mnie bolało jakbym sie porządnie na nie wyjebau (i tak niestety było - z opowiadań się dowiedziałem) i 3 dni dochodziłem do siebie po tym incydencie.
Sprawdzilem pudelko z alprą i były 22 tabletki (musiaem dojadać jak juz weszly, a jeszcze caly czas buchami dopalałem).
TO byŁ MÓJ 1 raz z benzo.
A wczoraj wieczore zjadłem 5 tabletek, wypiłem 3 piwa, 3 kieliszki vódki i potem ze 350ml Jacka Danielsa i dopóki nie zajarałem sobie 10 wiaderek (tak żeby się zeszmacić :D) to dopiero zasnąłem.
Pierdole, schodzę z dawkami.
Dobrze, że klona odstawiam już powoli do 0 (jestem na dawce 2mg na 48h).
Bo rzeczywście, różnicy nie ma a tolera idzie jak chuj.
Wystarczy, że zjesz jednego dnia 6 tabletek, to juz nastepnego po zjedzeniu 4/5 lekko czujesz fazę ;/
Na szczęscie mam do odebrania we wtorek jeszcze jednego pakena z apteki alproxu :)
PS: Pozdro nicponiu, bo wiem że to będziesz czytał :D
Dodam, że Zirid + alkohol wywołał u mnie ból brzucha i zemdlałem.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
O Ziridzie nikt nic nie wie, ten lek jest mało przebadany, strach to brać
6 dni temu dostałem reckę od magika na 2x alprox 30 tabsów 1 mg, wykupiłem tylko jeden słoik, bo na 2 nie miałem kashu. Wcześniej benzo nie tykałem od paru miesięcy. Z tych 30 mg zostało mi 6mg, jadam więc ~ 4 mg dziennie, i zasadniczo nic nie czuję, żadnego luzu, nic, spać mi się tylko zachciewa.
Pamiętam jak jakiś czas po 1.5 mg alpry czułem się ZAJEBIŚCIE, a papieros smakował cudownie. Co jest? :/ Wina, tego, że jestem na metadonie? Rano zjadłem 2 mg, za parę godzin zjem kolejne 2-3 mg i obczaję co i jak...
Antylękowo działa w porządku, ale jedynie w tej kwestii.
Rozumiem, że po takiej ilości objawów odstawiennych nie będzie? Jadałem słoik alproxu po 0.5mg dziennie (przez miesiąc i zero skutków), podobnie z klonazepamem (dawka 2 mg dziennie przez ponad miesiąc).
Dla osoby bez tolerancji
Lepiej będzie łyknąć tabletkę czy ją rozgryźć/pokruszyć, żeby szybciej działała? Ma to w ogóle jakieś znaczenie? I czy to w ogóle zrobi jakąś różnicę?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.