Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
Co to za wałek, że za takie śmieszne pieniądze to sprzedają? http://allegro.pl/e-papieros-10-wkladow ... 56086.html
I na jakiej zasadzie chodzi o te kartridże ? Może mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? Paliłem już e szluga, takiego ze zbiornikiem 1,8 ml, uzupełnianie go polegało na wlewaniu płynu, więc jaką rolę pełni kartridż ?

Poszukałem trochę, chodzi o to, że liquidem mogę te kartridże wielokrotnie napełniać, rajt ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 804 / 5 / 0
Bateria jest z tego co widzę bez gwarancji, a e-papierosy mają tendencję do psucia się, jednak nie wiem czemu sprzedaje to za 5 zł, nie ma zarobku z tego, tak ogólnie to teraz rzadko używa się kartridżów, najczęściej spotykane są kartomizery czyli kartridż + atomizer gdzie jedyną na prawde robotą jest nasączenie watki, jednak pełnię prawdziwego e-palenia poczujesz np z Liquinatora, Clearomizera albo Tanka.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 2876 / 99 / 0
Nie chodzi mi o pełnię e palenia, jedynie o coś co pomoże mi zredukować ilość spalanych normalnych papierosów. Czy po tym jaki taki kartridż straci już to co tam waporyzuję mogę go napełnić liquidem ponownie, czy jest on do wyrzucenia i muszę zamontować kolejny ?
"Czuję się gwiezdnie"

• 804 / 5 / 0
Możesz tylko że za każdym razem będzie "słabszy".
Co? Możemy wszystko!"
  • 2876 / 99 / 0
Wyjaśnij. Zużywa się w jakiś sposób, czy jak ?
"Czuję się gwiezdnie"

• 804 / 5 / 0
Przepala się po prostu.
Co? Możemy wszystko!"
  • 257 / 11 / 0
Mój palił e kiedy chciał rzucić fajki. Wymyślał różne zapaszki, mniej gryzące, bardziej, pachnące czymśtam i dupa. Odruch trzymania fajki w palcach ten sam, inny zapach i inne odczucie w gardle. Mnie to osobiście nie pasowało. Wrócił do fajek jak się skończyło "palenie"
Oko za oko, za ząb. Dlaczego kurwa za pieniądze?
  • 54 / 1 / 0
Syn Bozy pisze:
Co to za wałek, że za takie śmieszne pieniądze to sprzedają? http://allegro.pl/e-papieros-10-wkladow ... 56086.html
I na jakiej zasadzie chodzi o te kartridże ? Może mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? Paliłem już e szluga, takiego ze zbiornikiem 1,8 ml, uzupełnianie go polegało na wlewaniu płynu, więc jaką rolę pełni kartridż ?

Poszukałem trochę, chodzi o to, że liquidem mogę te kartridże wielokrotnie napełniać, rajt ?
Ten "e-papieros" z Twojego linku to w ogóle jakaś śmieszna sprawa, u nas na sklepach też leżą w podobnych cenach. Miałem przyjemność, lub raczej nieprzyjemność palić to cudo i oprócz zdenerwowania jakie mi po tym zostało nic więcej nie doświadczyłem. Atomizer, czyli ten pierdolnik który rozgrzewa liquid, rozgrzewa tym samym cały ten sprzęt, co sprawia że palce sobie można poparzyć po większej serii buszków. :scared:
Poza tym takie cudo nigdy nie da tej (złudnej z resztą) przyjemności, jaką daje palenie analogów. Dodatkowo, jako substytut dla rzucających nikotynizm e-papieros też cudów zdziałać nie potrafi, i jak w przypadku opisanym przez shacodupa zazwyczaj kończy się to powrotem do analogowych, klasycznych papierosków. :-p

Pozdrawiam.
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 187 / 2 / 0
Jak ktoś chce rzucić to rzuci bez pomocy niczego. Za to sąsiad chciał kiedyś rzucić, dostał takiej zwały że grypa po kodzie wysiada i lekarz mu odradził rzucanie :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik sportowiec89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 804 / 5 / 0
Ja palę e-papierosa żeby go palić, a nie rzucać ;p Za to wrzucam w siebie tyle nikotyny że przy sytuacji kiedy mi się popsuje na wyjeździe, albo po prostu go nie zabiorę żeby nie stracić, idzie mnóstwo kiepów, albo mam takie nerwy że tracę kontrole nad sobą co mi się nie zdarza nawet po silnych stymulantach.
Co? Możemy wszystko!"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.