Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
I na jakiej zasadzie chodzi o te kartridże ? Może mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? Paliłem już e szluga, takiego ze zbiornikiem 1,8 ml, uzupełnianie go polegało na wlewaniu płynu, więc jaką rolę pełni kartridż ?
Poszukałem trochę, chodzi o to, że liquidem mogę te kartridże wielokrotnie napełniać, rajt ?
Po dzisiejszym robię przerwę
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
Co? Możemy wszystko!"
Co? Możemy wszystko!"
Syn Bozy pisze:Co to za wałek, że za takie śmieszne pieniądze to sprzedają? http://allegro.pl/e-papieros-10-wkladow ... 56086.html
I na jakiej zasadzie chodzi o te kartridże ? Może mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? Paliłem już e szluga, takiego ze zbiornikiem 1,8 ml, uzupełnianie go polegało na wlewaniu płynu, więc jaką rolę pełni kartridż ?
Poszukałem trochę, chodzi o to, że liquidem mogę te kartridże wielokrotnie napełniać, rajt ?
Poza tym takie cudo nigdy nie da tej (złudnej z resztą) przyjemności, jaką daje palenie analogów. Dodatkowo, jako substytut dla rzucających nikotynizm e-papieros też cudów zdziałać nie potrafi, i jak w przypadku opisanym przez shacodupa zazwyczaj kończy się to powrotem do analogowych, klasycznych papierosków. :-p
Pozdrawiam.
Co? Możemy wszystko!"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.