Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
Zastawiłem w lombardzie swój głośnik do subwoofera za 260pln, żeby kupić RC. Nowy był wart 1200PLN...
BioCannabis pisze: Zastawiłem w lombardzie swój głośnik do subwoofera za 260pln, żeby kupić RC. Nowy był wart 1200PLN...
angor animi pisze:Socjotechnika, czyli "nie mam na spodnie, daj kasę"?
Flaszka bolsa zrobiona na miejscu, jeszcze jedna i 2 wina na wynos i co mnie najbardziej cieszy otwieracz do wina.......
Zdrowie pary młodej !
przekum pisze:Średnio udany wjazd na weselicho jakiejś tam pary.
za czasow gdy jeszcze cpalem, wjechalismy ekipa zrobiona feta, pigulami, woda i zielskiem na 13-te urodziny mlodszej siostry ziomka bo rodzice wyszli i mlodziaki sie przy szampanie i czipsach bawili. jak wjechalismy to troche im zszedl szampanski nastroj na nasz widok, zacpanych najebanych dracych morde zwierzat. potem jeszcze jeden z ziomkow na dropsach upatrzyl sobie trzynastoletnia blondyneczke i musielismy go wyciagnac z chaty
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki
Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund
Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.