Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
SnifSnif pisze:Czyli konkretnie: Lorafen z tabletek można walić iv ale efekt niepewny i bardziej opłaca się pod język.
Zolpidem to nie benzodiazepina, ale jak widać nie opłaca się przyjmować tabletek dożylnie.Taka informacja dla amatorów brania wszystkiego w żyłę - Dzielnicowy
Teraz mam pytanie, kiedys walilam bupre z plastrow (oczywiscie tylko pod wplywem spirytusu "wychodzila), ale to bylo rok temu i nic sie nie dzialo. Niezbyt dlugo trzymalam ten diazepam zeby troche odparowalo
I PYTANIE : czy jakies komplikacje zakrzepowe badz jakiekolwiek uszkodzenie moich zyl od pojedynczej iniekcji dzisiejszej mi moga grozic? Boli teraz to miejsce wiadomo, ale prosze zacnych uzytkownikow o wypowiedzenie sie i ewentualne uspokojenie mojej zestresowanej osoby. Dzieki
yapierdole pisze:Czy do rozpuszczenia tabletki Dormicum (midazolam) w celu podania i.m. mogę użyć zamiast wody do wstrzykiwań roztworu soli fizjologicznej (sprzedawanej w małych plastikowych buteleczkach np: do przemywania oka)?
katarzyna I pisze: I PYTANIE : czy jakies komplikacje zakrzepowe badz jakiekolwiek uszkodzenie moich zyl od pojedynczej iniekcji dzisiejszej mi moga grozic? Boli teraz to miejsce wiadomo, ale prosze zacnych uzytkownikow o wypowiedzenie sie i ewentualne uspokojenie mojej zestresowanej osoby. Dzieki
02 paź 2012, 15:08
I czy to czekanie całą aż dobę, żeby się klon/rolka ze spirytem przegryzł jest konieczne? Nie wystarczy kilka razy porządnie wstrząsnąć i odstawić na 15 min, albo chociaż godzinkę?
Scalono - Belial
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.