Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
AudreyH pisze:A może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego miks tramadol + efedryna kończy się bardzo, bardzo źle?
Głównie mam na myśli etkatynon (wiem, że to nie lek, ale miks skończył się naprawdę brutalnie...). Jestem ciekawa, co się wtedy dzieje w organizmie.
jednoczesne zażywanie Tramalu z silnymi opioidami też wywołuje taką reakcję (np. z morfiną, oksykodonem)
- SSRI
- TLPD
- Neuroleptyki
- benzo, ale tu wiadomo dawki wyższe od przeciwpadaczkowych
- Alk ;-)
- Mao
Karbamazepina przyspiesza rozkład, no przyznać się kto brał karba do tramca?
Ja korzystam z tej strony http://bazalekow.mp.pl/ , jest masakryczna i wszystko co potrzeba z cenami włącznie :-)
sportowiec89 pisze:- Neuroleptyki
Karbamazepina przyspiesza rozkład, no przyznać się kto brał karba do tramca?)
Może na ciebie karba działa inaczej, a może oczywiste jest to że chodzi im tylko o działanie przeciwbólowe i nie ma sensu pisać o narkotycznym? ;-)
SSRI + koda, Majka, czy hel raczej ok, z Tramem bym miał strach w oczach. Tak samo prędzej bym zaryzykował Majkę i.v. na GBL, a Tramal to gdyby mi dopłacali bym odmówił.
To wszystko jednak czysto teoretycznie piszę :finger:
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.