Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3309 / 21 / 0
Coś innego, ale pokrewna sprawa: po zapaleniu mj (byłem przepalony, zmęczony) miałem flashbacka szałwiowego, ale wszystko było podszyte jakimiś stanami lękowymi, nie było to przyjemne jak sama SD.
sqrt(666)
  • 6155 / 431 / 12
Nie musi być jakiś specjalnie długi okres absty, mnie po tygodniu bez kanna takie coś nadchodzi (o ile dobrze zrozumiałem). Chociaż opisałbym to jako między 4-HO-METem a alfa-PVP, bo myśli są mniej generalno-abstrakcyjno-wszechżyciowe - bardziej spostrzeżenia i ich głęboka analiza, w praktycznym sensie (to właśnie nutka "czystych" stymulantów).

BTW. https://www.facebook.com/surveilled/pos ... 1518516145 :D
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1931 / 316 / 0
surveilled pisze:
Nie musi być jakiś specjalnie długi okres absty, mnie po tygodniu bez kanna takie coś nadchodzi (o ile dobrze zrozumiałem). Chociaż opisałbym to jako między 4-HO-METem a alfa-PVP, bo myśli są mniej generalno-abstrakcyjno-wszechżyciowe - bardziej spostrzeżenia i ich głęboka analiza, w praktycznym sensie (to właśnie nutka "czystych" stymulantów).

BTW. https://www.facebook.com/surveilled/pos ... 1518516145 :D
o, to to, takie coś dokładnie mnie spotyka. tylko te myśli nakręcają się jak sokowirówka
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2012 przez GG Allin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6155 / 431 / 12
No to jest charakterystyczne dla syntetycznych (w szczególności fluorowych) kanna, choć - jak zauważyłeś - szybko zanika w ciągach.

Nie chcę być złym doradcą, ale z klonami to znika. xd
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1931 / 316 / 0
po klonach to i rozum znika :old: impreza nigdy nie konczy sie happy endem, pamięcią czy jedną tabletką :blush:

chyba pora zmieniejszyc "dzialke" czy cus
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
Surv, daj znać na forum jak ci ten kannabinoidowy blend wyszedł.

dam, jeszcze tylko muszę zrobić rekrystalizację. czekam na aceton. - surv
  • 462 / 7 / 0
Jako strudzony poszukiwacz sativy poległem i szukam czegoś, co nie działa zbyt krótko i nie powoduje względnie silnych negatywnych efektów przy okazjonalnym przypalaniu (kilkudniowe ciągi nie wchodzą u mnie w grę)
Czytam i czytam i nie mogę się zdecydować, ostatnio z syntetyków popalałem maczanki w czasach świetności smartów...
  • 116 / 1 / 0
ja rowniez jak kolega wyzej @kibelzpolka szukam czegos pobudzajacego ,po czym nie ma rozkmin ,jest luzno ,zabawnie ale jednoczesnie hmmm trzezwo?
nie odpowiada mi nic ciezkiego kalibru ,ciezkich rozkmin i tym podobne.

Poradzilby nam ktos ktore kanna by sie nadawalo do opisu ?
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 7 / 0
nie ma rozkmin? to czego w końcu szukasz? imo to normalna sprawa, tylko po mocnych upierdalaczach (osiedlowym zamulającym skunie m.in., chociaż mocne to one akurat nie bywają) to myślowe pojebanie bywa po prostu niezbyt przyjemne.

maczanki w większości przypadły mi do gustu... ;) a więc liczę na rady zawodowych maczankowych pizdoholików %-D
  • 744 / 28 / 0
ktoś może badał już jwh 022?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.