Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 8 / 0
No niestety... Ale trzeba wziąć pod uwagę, że takie bajki w końcu wymyślają i rozprzestrzeniają dorośli ludzie...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Joker&Zrylec »
Ja z tu obecnym Jokerem kiedys kupilismy od ziomka polowke (male szczyle wtedy bylismy) spalilismy ja w 5 i nagle jeden koles zaczol latac po okolicy i krzyczec ze widzi 3 wymiar ze serce go boli zaczol sie przedstawiac itd itp az ktos zadzwonij po karetke i trafil na detoks my w tym czasie wyrwalismy szpule a nastepnego dzia kiedy wrucil ze szpitala powiedzial ze wykryli u niego thc i OPIUM tak jest wlasnie opium napoczatku nie wiezylismy ale po ok 2 latach ziom od ktorego to mnielismy sam nam powiedzial ze byl nasaczony opium nie wiemy czy to prawda ale powiem szczerze ze wiekszej fazy po pol grama na 5 nigdy nie mielismy z jeszcze zwala bo jaral to z nami brat tego co wyladowal w szpitalu i palil pierwszy raz w zyciu szczerze powiem ze nie widzialem zeby ktos tak strasznie wygladalby po paleniu mam prozbe jak by ktos wiedzial gdzie w Toruniu marza kupic tego blanta to napiszcie
Uwaga! Użytkownik Joker&Zrylec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
To się już więcej nie powtórzy.Dil , albo siedzi , albo zbankrutował.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Anonym
  • / / 0
legendy miejskie
Nieprzeczytany post autor: Anonym »
szkoda ze moj diler nie nasącza trawki opium, byłoby świetnie - ale to kretyn, chce zarobić, a nie dołożyć do interesu, więc szkoda mu kasy

a na serio, to podsumowaliśmy już na hypku legendy: https://hyperreal.info/chemizowanie_trawki
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Niewiem czy to prawda czy nie, ale moj kolega mi wczoraj powiedział, że grzyby w organiżmie utrzymują sie 80lat 8-( i dużo osob mu to mowiło...

???
We will never find the cure
Useless me and useless you...
Anonym
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anonym »
sto lat i jeszcze wnuki są zajebane tymi grzybami
  • 108 / 1 / 0
hehe 80 lat :-D
o o
 |
\__/
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
80 lat dopóki sie nie wysrasz :-D hehe
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 382 / 8 / 0
Wersji o grzybach nie znałam, za to często mówi się o LSD, że pozostaje w organizmie przez lata (w skrajnej wersji mitu: na zawsze)... ma to być rzekomo wyjaśnienie mechanizmu flashbacków.
Widziałam ostatnio jakieś nowe cuda z gatunku "przepisów" na produkcję czegoś psychoaktywnego, będę musiała się rozejrzeć, gdzie to było i wkleić... Mój chyba ulubiony gatunek, bo te przepisy są szyte tak grubymi nićmi, że trudno uwierzyć, by ktoś mógł to wziąć na serio...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.