Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 8 / 0
No niestety... Ale trzeba wziąć pod uwagę, że takie bajki w końcu wymyślają i rozprzestrzeniają dorośli ludzie...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Joker&Zrylec »
Ja z tu obecnym Jokerem kiedys kupilismy od ziomka polowke (male szczyle wtedy bylismy) spalilismy ja w 5 i nagle jeden koles zaczol latac po okolicy i krzyczec ze widzi 3 wymiar ze serce go boli zaczol sie przedstawiac itd itp az ktos zadzwonij po karetke i trafil na detoks my w tym czasie wyrwalismy szpule a nastepnego dzia kiedy wrucil ze szpitala powiedzial ze wykryli u niego thc i OPIUM tak jest wlasnie opium napoczatku nie wiezylismy ale po ok 2 latach ziom od ktorego to mnielismy sam nam powiedzial ze byl nasaczony opium nie wiemy czy to prawda ale powiem szczerze ze wiekszej fazy po pol grama na 5 nigdy nie mielismy z jeszcze zwala bo jaral to z nami brat tego co wyladowal w szpitalu i palil pierwszy raz w zyciu szczerze powiem ze nie widzialem zeby ktos tak strasznie wygladalby po paleniu mam prozbe jak by ktos wiedzial gdzie w Toruniu marza kupic tego blanta to napiszcie
Uwaga! Użytkownik Joker&Zrylec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
To się już więcej nie powtórzy.Dil , albo siedzi , albo zbankrutował.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Anonym
  • / / 0
legendy miejskie
Nieprzeczytany post autor: Anonym »
szkoda ze moj diler nie nasącza trawki opium, byłoby świetnie - ale to kretyn, chce zarobić, a nie dołożyć do interesu, więc szkoda mu kasy

a na serio, to podsumowaliśmy już na hypku legendy: https://hyperreal.info/chemizowanie_trawki
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Niewiem czy to prawda czy nie, ale moj kolega mi wczoraj powiedział, że grzyby w organiżmie utrzymują sie 80lat 8-( i dużo osob mu to mowiło...

???
We will never find the cure
Useless me and useless you...
Anonym
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anonym »
sto lat i jeszcze wnuki są zajebane tymi grzybami
  • 108 / 1 / 0
hehe 80 lat :-D
o o
 |
\__/
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
80 lat dopóki sie nie wysrasz :-D hehe
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 382 / 8 / 0
Wersji o grzybach nie znałam, za to często mówi się o LSD, że pozostaje w organizmie przez lata (w skrajnej wersji mitu: na zawsze)... ma to być rzekomo wyjaśnienie mechanizmu flashbacków.
Widziałam ostatnio jakieś nowe cuda z gatunku "przepisów" na produkcję czegoś psychoaktywnego, będę musiała się rozejrzeć, gdzie to było i wkleić... Mój chyba ulubiony gatunek, bo te przepisy są szyte tak grubymi nićmi, że trudno uwierzyć, by ktoś mógł to wziąć na serio...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.