Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
potem możesz spokojnie zwiększać dawki aż na powró do 1350.
hipollek pisze:Ale o co dokładnie pytasz, bo nie idzie zrozumieć? :P
Najpierw skorzystam z rady Cryteka (w ogóle to witam po powrocie z zaświatów ;) ) bo akurat jest ku temu najlepszy czas i sam nad tym myślałem :) (zwłaszcza że niedługo wyjeżdżam na 2 tygodnie i "przekonywanie mózgu" co do miejsca byłoby troszkę bez sensu). Jeśli nie pomoże to po powrocie spróbuję skorzystać z rady wintermute'a. Dzięki chłopaki.
może na mocniejszej fazie , były dziwne wkręty które nie robiły na mnie zadnego wrażenia ,nic nie było takiego abym się cuzł przerażony itd
po samej fazie tez nic takiego niezauważyłem ,a ogólnie w swoim życiu miewałem kiedyś lęki ,leczDXm jest bezuczuciowy nie powduje euforii od 3 plateu ani nie powduje strachu ani paranoi zarówno na fazie jak i po fazie
jednak trzeba zauważyć ,że każdy przypadek jest inny nawet dało się o tym przeczytać ,ja to ja nie wiadomo jak na innego to podziała
dla kogoś kto zaczyna z dexem nie radziłbym przekraczać drugiego Plateu włacznie na wszelki wypadek ,jesli już na 2 plateu czujesz lęki,paranoje czy to na fazie czy ogólnie przez dexa przy 3 i 4 plateu może być Ci cięzko
arturc1 pisze:Wyjście z domu na ciężkiej zwale deksowej i "nieogarnianie" pośród ludu to skuteczna metoda wywołania paranoicznych wkręt.
Sent from my LG-E610 using Rozmowy [h]yperreala mobile app
http://youtu.be/yTqFMlfInME?t=1h20m23s
+ dziwne kolory półek takie tęczowe
Po deksie paranoi łatwo się nabawić a co do fobii społecznej to na deksie osiąga u mnie poziom max.
W sumie to ja miałem 3 paranoje ,że nikt mnie nie lubi, że muszę znaleźć siebie bo się on źle czuje tzn. ja więc muszę siebie znaleźć LUSTRO POMOGŁO ;D no ale ogólnie to ma pozytywne działanie.
Odstaw kolego i jedź coś na uspokojenie.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.