Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Breslau jest niemieckie!
EdwardZnienacka pisze:Na początku sie myśli ze sie to kontroluje, nie ma żadnych efektów ubocznych nie napierdala sie w ciągach, nic sie nie psuje w życiu towarzyskim i zawodowym, lecz potem... Kiedy nastąpił dzień w którym przekleliście opio?
od poczatku jestem w ciagu tzn. od pierwszego zazycia i co i roznie jest czasem sie jest trzezwym w ciagu ... hmmm nie pamietam, czasem sie jest na substytutach np. obecnie i to sie nie zmieni do konca mojego ...
kiedy nastapil ten dzien u mnie ? ... u mnie chyba nie nastapil jeszcze i nie wiem czy kiedys nastapi bo ani mi opiaty krzywdy nie zrobily a wrecz na 90% to dzieki nim jeszcze jestem na tym swiecie wiec ... hmmm moze jestem dziwnym przypadkiem a moze jestem skonczonym przypadkiem wisi mi to :P
Fajny temat, coś jak "Dzień, w którym stanęła ziemia" (1951).
No chyba, że dni kiedy nie chce mi się dupy ruszać po opio a jednak ją ruszam ;)
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Breslau jest niemieckie!
Zawsze przeklinam opio, kiedy mi się skończą :cheesy: Do następnego razu. A tak serio to nie przeklinam opio, co najwyżej własne postępowanie, które doprowadziło do tego, że w pewnym momencie nie ma się już nad tym żadnej kontroli.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.