Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Breslau jest niemieckie!
EdwardZnienacka pisze:Na początku sie myśli ze sie to kontroluje, nie ma żadnych efektów ubocznych nie napierdala sie w ciągach, nic sie nie psuje w życiu towarzyskim i zawodowym, lecz potem... Kiedy nastąpił dzień w którym przekleliście opio?
od poczatku jestem w ciagu tzn. od pierwszego zazycia i co i roznie jest czasem sie jest trzezwym w ciagu ... hmmm nie pamietam, czasem sie jest na substytutach np. obecnie i to sie nie zmieni do konca mojego ...
kiedy nastapil ten dzien u mnie ? ... u mnie chyba nie nastapil jeszcze i nie wiem czy kiedys nastapi bo ani mi opiaty krzywdy nie zrobily a wrecz na 90% to dzieki nim jeszcze jestem na tym swiecie wiec ... hmmm moze jestem dziwnym przypadkiem a moze jestem skonczonym przypadkiem wisi mi to :P
Fajny temat, coś jak "Dzień, w którym stanęła ziemia" (1951).
No chyba, że dni kiedy nie chce mi się dupy ruszać po opio a jednak ją ruszam ;)
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Breslau jest niemieckie!
Zawsze przeklinam opio, kiedy mi się skończą :cheesy: Do następnego razu. A tak serio to nie przeklinam opio, co najwyżej własne postępowanie, które doprowadziło do tego, że w pewnym momencie nie ma się już nad tym żadnej kontroli.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.