Nie ma, że boli.
to tego, miłego korzystania z forum kociaki.
Jakis idiota u mnie w miescie poscinal mak wschodni duze makowki - smacznego.
A najsmaczniejszy fakt, że pod wieczór wpadnie 3g tramca ;-)
Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
Chodzi mi o 500g, za to w P&P są 250 po 4,59zł bodaj.
Dzielnicowy pisze:Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
@Lotnik nie no jak narazie nie widzę lepszej alternatywy. Sam kiedyś tworząc knajpę w benzodiazepinach miałem podobny zamysł, ale tamten dział jest specyficzny i wszędobylski offtop jest tam na porządku dziennym. Do teraz przenoszę tam lekki offtop, nienadający się do śmietnika. Ale żeby zaraz smagać batem i walić ostrzeżeniami na lewo i prawo ;-)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.