Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Z czym mixowaliscie bupre bo czasem kiedy wezme w okolicach 24mg czuje bardzo mile migotanie calego ciala .... Ale taki stan udlo mi sie wywolac tylko kilka razy w zyciu zazwyczaj bupry nie czuje
Z klonami nic sie nie dzieje pomimo ze piszecie ze powinno byc si
Ostatnio natomiast stwierdzilem ze wziawszy troche promethazine i 400mg kody na drugi dzien po buprze i koda zadzialala calkiem milo niestety bardzo szybko 7h zaczal dopadac mnie skret I wzialem bupre 4mg I znowu bylo troszke milo hmmmmmm.....
Biore bupre pol roku polowe czasu bylem faktycznie czysty a teraz tydzien na tydzien bralem morfina, bupra, i zauwazylem ze obecnie nawet biorac Dawki Bupy -> 20mg -> w gore moj organizm I tak to przerabia w niecała dobe i po kilkunastu godzinach inne opiaty dzialaja ;)
Ciekawy jestem czy I w jakich dawkach mozna by sprobowac wziasc kodeine I bupre w tym samym czasie probowaliscie?
I JESZCZE WAZNE PYTANIE SUBUTEX MA WAZNOSCI tylko 1 rok gentric bupra ma 2-3 lata .... Ale jak wiemy polkowa data bywa zadana ze wzgledow czesto polityki firmy I przepisow ogolnych ... Ale czy ktos orientuje sie czy cos zlego dzieje sie z bupra w tabletkach bo wydaje mi sie ze nie powinno ... Tak wiec probowaliscie "starch" tabletek ? ( wiemy pseudoefedryna moze lezec latami a fenatyl w plastrze podacie jest do dupy)
Mam tej bupry troche za duzo I zastanawiam sie czy rozdac potrzebujacym ( I isc ich szukac) czy spokojnie the tabsy moge potrzymac kilka lat I wspomoc kiedys samego siebie or potrzebujacych co sami sie zglosza ? Ps. Nie wysylac do mnie zadnych propozycji ... Mam potrzebujacych w okolo blisko bez potrzeby ryzykowania zycia I zdrowia wlasnegodziekuje nie odstepuje nie odsprzedaje niczego .
Dzis wieczorkiem jak juz wiem ze niebede wychodzil z domu, poswiece sie i pod napleta przykleje 3mg. Pozniej moja kobita po nocnych wybrykach bedzie tez zrobiona najwyzej.
Dzis testuje podanie bupry w plastrach na napletowo (hmm ja to nazwac jakos niezbereznie) Podanie O.N on napet >) na imprezie,
bede se troche pil i nie bede musial kitrac z zastrzykami i sprzetem albo trzymac pod jezorem plastra bo wtedy z picia nici.
w ogole dziwnie krotko dziala na mnie bupra z transtecow dzis o 12 zarzylem o 14 do 18 noodowalem a teraz mam juz normalne zrenice i nie jestem zriobiony tyle ze niemam skreta
Polecam ten sposób podawania.
edit:to byłoby wchuj lepsze niż pr .jeśli czas działania sie nie zmniejszy ,spiryt z buprą zawsze mozna na cukier puder nakropic ,odparowac i to wciągać ,albo coś innego w proszku co nie wypala.pzdro
PS.a te krople to okiem wciągasz?:P W nos to trzeba uwazac ,aby "spływu nie wywołać bo sie zmarnuje bpra.pzdr
Szkoda mi rezygnowac z tej metody, bo strzal jest o wiele silniejszy w porownaniu ze sposobem z woda, ale takiego bolu a tym bardziej konsekwecji jakie moze to miec niezniose
Re: Buprenorfina - wątek ogólny
Postprzez ooo » 14 lip 2012, 11:22
a ja chcialbym zobaczyc cwaniaczka co wciagnie w nos 1 tabletke 8mg subutexu ;)
elroang pisze:
Jak bylem na subst. Wciagalem 2x8mg w 2 dziury.
Dal bym Ci 20 tab. po 8mg zeby to zobaczyc na wlasne oczy ;)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.