Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 669 / 10 / 0
Dziś w nocy wykirałem całą tubę butapremu firmy LAB i wizji nie doświadczyłem żadnych. Czułem się jakbym zjadł ze 450mg DXM tj. brak CEV/OEV, dziwne ogłupienie i znaczna zmiana percepcji słuchowej. Czy ten klej nie działa?
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 45 / / 0
Co czułeś? Czułeś tzw. echo, czyli dźwięk [cz, cz, cz] który zapętlał się? I dochodzisz co momentu tego właśnie ogłupienia.
Jeżeli to było dla Ciebie, słabe to możesz spróbować rozpuszczalnika nitro, on zawsze działa. A grosze kosztuje, swoją drogą to już butapreny nie działają, albo działają słabo.
Uwaga! Użytkownik Edamski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Wizje nie zawsze są, nie każdy ma. Myślę, że klej był dobry.

A jak już piszę w temacie o kleju, to macie najsłynniejszy zin punkowy o ślicznej nazwie:
[ external image ]
sqrt(666)
  • 669 / 10 / 0
Edamski pisze:
Co czułeś? Czułeś tzw. echo, czyli dźwięk [cz, cz, cz] który zapętlał się? I dochodzisz co momentu tego właśnie ogłupienia.
Dokładnie takie coś, po dxm też zawsze tak mam.
Jeżeli to było dla Ciebie, słabe to możesz spróbować rozpuszczalnika nitro, on zawsze działa. A grosze kosztuje, swoją drogą to już butapreny nie działają, albo działają słabo.
No nitro się trochę obawiam ale spróbuję.
Swoją drogą ciekawy dokument znalazłem o trzyletniej użytkowniczce NIitro:
http://ain.ipin.edu.pl/archiwum/2002/4/t15n4_8.pdf

PS. spróbowałem z tą benzyną i niestety ale prócz ciężkiego zamulenia na płucach i lekkiego zamulenia ogólnego nic nie miałem. Nie wiem nawet czy owe zamulenie to nie wynik niedotlenienia.
  • 45 / / 0
Wiesz mi, nie ma się czego obawiać, parę razy się próbowało i nic mi nie jest, oczywiście w odstępach czasowych.
Uwaga! Użytkownik Edamski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 18 / 0
Re: Kleje
Nieprzeczytany post autor: 885 »
tez bedac nad morzem wzialem sobie do nalewki 2tubki kleju i wlasnie to nie jest to co bylo kiedys , kiedys halucynacje byly zlozone spojne realne a teraz..
bardzo slabe haluny raczej nazwalbym to urojenami ale po wyrzuceniu samary przez jakies 10-20min (oceniam na oko)
zauwazylem cos innego stan blogostanu lezalem patrzac sie w morze wiatr przyjemnie szumial morze tak samo czas nie istnial nie chcialo mi sie zupelnie nic
i po przestaniu wlaczyla sie tesknota za tym stanem ale nie chcialem juz wiecej wolalem sie nachlac ;
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 669 / 10 / 0
Piszecie, że substancjami aktywnymi w butaprenie była mieszanka ksyleniu i touleniu. Ten drugi można bez większego problemu kupic, ksyleniu nie widziałem w sprzedaży. Może warto pomyśleć na samodzielną produkcją czegoś działającego jak stary butapren.
  • 282 / / 0
christofanow pisze:
Może warto pomyśleć na samodzielną produkcją czegoś działającego jak stary butapren.
warto, zrob i zacznij sprzedawac :scared:
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2012 przez chrup, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 1967 / 221 / 0
Ksylen prawie nie ma potencjalu rekreacyjnego. Raz próbowałem buchać cz.d.a. i chujnia. Co do butaprenu, substancją aktywną oprócz toluenu był kiedyś benzen (wyjątkowo rakotwórczy. toluen tez jest rakotwórczy) i trichloroeten czy trichloroetan, nie pamiętam juz. Właśnie ten ostatni dawał najkonkretniejsza fazę, teraz juz nie jest używany. Wydaje mi sie, ze wszytskie niezwykłe filmy opisywane przez kiraczy z przed 20 czy więcej lat były powodowane tym rozpuszczalnikiem.
  • 45 / / 0
Toluen nie jest rakotwórczy, obecnie w większości tego typu środków występuje. Co do benzenu to się zgodzę, jest bardzo szkodliwy.
LD 50 dla szczura wynosi przy inhalacji 10 000 ppm przez 7 h. Czyli dosyć sporo, no i oczywiście 7h to ogromnie duży czas inhalacji.
Trichloroeten (TRI) oddziałowe na bodajże siatkówkę oka. Jego toksyczność nie jest mi znana. W każdym bądź razie nie znajdziecie go już, został dawno wycofany, jak i benzen.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.