Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Spróbuj, ale miej na uwadze, że jak zrobiło się to popularne dwa lata temu jak studiowałem we Wrocku z siedmiu bliskich mi osób, które miało kontakt z GBL wjebało się pięć. I pisząc wjebało piszę o uzależnieniu fizycznym, najgorszym koszmarze jaki przeżyłem. Kilku z nich do teraz nie potrafi przeżyć miesiąca bez polania.
Potrafisz się kontrolować, nie robić ciągów (jak każdy na początku:)- jest to używka idealna.
Jeśli nie potrafisz- dalej jest to używka idealna, jeśli będziesz w stanie z niej zrezygnować zanim całkiem spierdolisz sobie życie;)
używka idealna, jeśli będziesz w stanie z niej zrezygnować zanim całkiem spierdolisz sobie życie
Z mojej strony dodam, że mało co powodowało u mnie tak silną euforię jak GBL. Polewka 1,5ml, i po 10 minutach wychodzę w okropny mróz do baru, w ogóle nie czując zimna, biegam dla samego biegania, śmieję się sam do siebie, wszystko jest taaaaaakie ciekawe.
Byłem tak najebany pisząc poprzedniego posta, że zapomniałem napisać o dosyć ważnej rzeczy związanej z GBL- jest olbrzymia szansa, że po znajomości z tą substancją dużo częściej będziesz najebany:D Nigdy nie unikałem alkoholu, można wręcz powiedzieć, że miałem genetyczne inklinacje do %. Tylko, że przed znajomością z GBL, nawet gdy byłem studentem były to maks dwie najebki w tygodniu, jakieś okazjonalne piwko. Od pierwszego odstawienia gwałciochy praktycznie nie miałem dnia, żebym nie spożył alko. I to różnie, czasami 2 piwa, czasami 0,7 ginu. Gaba nie wybacza tak łatwo:)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.