Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 424 / 6 / 0
No to musicie wierzyć mi na słowo, że z policji nie jestem. :-D :-D A ponawiając pytanie - pod Lublinem rosną grzybki? Fajnie, tylko gdzie?
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbek »
kurde mam nadzieje ze nie jestes ze skowerni bo nie chce isc siedziec. jestem młody (11lat) i mam kochające dzieci (15) rosną w Niemcach jak jestes z LBN to wiesz o ktore chodzi. a ja mam taką miejscówke ze O KURWA!!! nie napisze na forum gdzie bo ogryzków nawet mi nie zostawią sepy. ja nazbieram tego wora:D:D:D podpowiem ze okolice Biłgoraja i wogóle całe roztocze są obfite w halucynogrzyby. ja teraz zapierniczam na muchomorki :D:D musze tego spróbować. módlmy sie o deszcz!!!
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2006 przez Sterylny Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 424 / 6 / 0
He he. Dzięki. Chyba już wiem, skąd zacząć poszukiwania. Ale i tak najpierw spróbuję muchomorków, których jak na razie w okolicznych lasach nie widziałem (co nie znaczy, że ich nie ma, może już są).

No i jeszcze jedno: DESZCZU, PADAJ!
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
A co powiecie o Bieszczadach ?? B. prawdopodbne że jade tam w drugiej połowie sierpnia :-)

Macie jakieś dobre miejscówki w Bieszczadach, które możecie polecić ???
  • 382 / 8 / 0
[quote="Adam Selene"]
No i jeszcze jedno]
Jakoś się nie udało (p)osłom wymodlić deszczu... ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »
jak popada,to sie przejde na grzyby i dam znac czy juz sa.mam nadzieje ze inni forumowicze tez tak zrobia :)
  • 43 / / 0
tylko najpierw niech reszta podpowie innym gdzie szukac w okolicach trojmiasta :) jak sa tacy co wiedza
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2006 przez psysurfer, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik psysurfer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbek »
eeeeetam po co w Bieszczady? są miejsca duzo bardziej obfite w łysiczke które nie są az tak daleko. obiło mi sie o uszy ze jutro i w niedziele ma lać ale jazda. muchomory bedą na 100% a lysiczka jeszcze troche. marynował ktoś z was łysiczke??
  • 36 / 1 / 0
Z moich informacji wynika ze grybki rosna tam gdzie krowki kupe robia :P :) np w zawadzie nieopodal zielonej gory :D nie raz podczas powrotu z budy strudzony calodniową edukacją widziałem choapków chodzących na 4 łapach po pastwisku :P z woreczkiem w reku. napewno zgubili klucze jakby policja pytala :P
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2006 przez S.P.o.R.T., łącznie zmieniany 1 raz.
JebaĆ PoLIcJE TYlkO BóG MoŻe NaS SądziĆ <>LEGALIZE IT<>"-Powiedz Nam Palisz Marichuane? - Nieee!! Oni na to  -A to ciekawe mamy tu zeznanie z którego wynika że kłamiesz a za fałszywe zeznanie 3 lata dostaniesz. Więc może zdanie zmienisz kilka nazwisk wymienisz? "
  • 414 / 8 / 0
No to ja mam pytanko czy jest ktoś kto wie gdzie szukać grzybków w okolicach Kalisza albo Poznania (ale przede wszystkim Kalisza).
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.