Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Miałem robione badania krwi (w sumie na wszystko prawie) 1 dzień po odstawieniu am2201 po 2tygodniowym ciągu (kilka razy dziennie), wszystko w normie, jedynie glukoza troszkę obniżona. Efektów odstawienia też w ogóle nie było (jak to co u niektórych), jedynie pare dni potem sie pojawiła psychiczna chęć żeby znowu zapalić (i w sumie taka chęć jest cały czas:D). Więć rzeczywiście efekty i objawy odstawień to bardzo indywidualna sprawa, u mnie nie było nawet zmęczenia/demotywacji itp. Ogólnie jakoś nie odczuwam wpływu sztucznych kanna na moje ciało (no za wyjątkiem fazy oczywiście;p), może mam do tego silny organizm :) Już sporo gorzej było po 1,5tyg ciągu na mj :)
Zgadzam sie że nie jest to typowe uzależnienie a raczej takie wynikajace z niskiej cenny i małej szkodliwości, przy am2201 uważam również że dużą role odgrywa czas działania, ten typowy chwilowy mocny kop ,człowiek nie zdąży sie nacieszyć stanem a już jest po wszystki :-( i od razu chce sie do tego wrócic :-p
lufarulez pisze:ten typowy chwilowy mocny kop ,człowiek nie zdąży sie nacieszyć stanem a już jest po wszystki :-( i od razu chce sie do tego wrócic :-p
przykładem może być palenie metamfetaminy vs. jej wciąganie/jedzenie. Szybki kop-rush ma dużo większy potencjał uzależniający, pojawia się chęć dopalenia-przywrócenia poprzedniego stanu.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
ALE,
thebilloo pisze:Miałem robione badania krwi (w sumie na wszystko prawie) 1 dzień po odstawieniu am2201 po 2tygodniowym ciągu (kilka razy dziennie)
Palę z żarówki, czasem grzeję blisko gwintu lub wkładam lufkę do środka i pozwalam by ogień wpadł do bańki.
Z czego wykonany jest gwint i ten "kit" mocujący? Czy opalanie tych materiałów jest szkodliwe (bardzo)? Szukałem ale nie znalazłem... Może ktoś wie?
JWH czy AM mogłem palic ciągami i bez problemu odstawiać, a jak przestaję palić ur to wchodzi tkaie dziwne odrealnienie, i częste restarty w stylu: Gdzie ja jestem, co sie dzieje ? Trwa to moment i raczej w niczym nie przeszkadza ale jest odczuwalne
wczoraj szukalem lufy 10min trzymajac ja w ryju.
e: wpierdalajcie omega3 jest poprawa w chuj.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.