Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Jestem świeckim prawicowcem. Religia nie ma tu nic do znaczenia. A chrzescijańskie wartosci to prostu jeden z głównych fundamentów naszej europejskiej, łacińskiej cywilizacji.
Jak pisałem nie jestem za PiS czy LPR. Prezentuje poglądy myślę, że typowe dla nowoczesnej, ale konserwatywnej prawicy. Mam pewne ciągotki autorytarne czy monarchiczne, ale one mają małe znaczenie, gdyż takiej władzy się już raczej nie wprowadzi.
  • 803 / 6 / 0
Gitara. Nie interesuje mnie jakie masz ciągotki...
Tylko co chciałeś nam uswiadomić przez swój tekst? Gdzie masz te informacje na ten temat? Jesteś laikiem w tym temacie. Czyli poglądy typowe dla nowoczesnej konserwatywnej prawicy to jest sciema i populistyczna propaganda? he he he
Zresztą nie wiem jak chcesz być nowoczesnym jak domagasz się "starego ładu". Który to jest?
  • 382 / 8 / 0
A ja mam zdecydowane ciągotki antyautorytarne. Skoro cała kultura opiera się na tym, że grupy mniejszościowe/dyskryminowane nie mają prawa do decyzji we własnych sprawach, skoro w najlepszym razie traktuje się je pobłażliwie, mówiącm że przecież nie ma problemu - to może wreszcie przyszedł czas na zmianę, poszerzenie przestrzeni wolności.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 803 / 6 / 0
To prawda zewszad i znikad ale ja chce miec spokoj i pewna przyszlosc. Dwa razy na miesiac hardkorowa akcja zeby adrenalina skoczyla i wiecej mi nie trzeba. No jeszcze zeby rodzina czy dziewczyna nie martwila sie za moje pojebane pomysly i tolerowala moje rozrywki. Zeby zaden konserwatywny zaslepoiny pojebana ideologia frajer nie wyzywal mnie na forum internetowym od smieci i mend spolecznych, bo w realu moze byc zwyklym szaraczkiem pracujacym na kasie w biedronce. Czlowieku honoru chetnie spotkalbym sie z toba w realu i skonfrontowal poglady w konserwatyny sposob, ktora cześć kraju zwanegoa Wielką Polska zamieszkujesz? ;-)
NIe chcialbym nic więcej. Ale to chyba tyczy się do twojego postu i poszerzenia tej wolnosci, bo aktualnie tak nie jest :-)
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2006 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Pomorze Gdańskie jeśli Cię to interesuje. I o jakim szaraczku gadasz?
Pracuję (fakt, narazie fizycznie), uczę się, mam szerokie zainteresowania, imprezuję bardzo godnie, fakt, że w odróżnieniu od "zhippisałej młodzieży" raczej nie mam czasu na zalanie pały w srodku tygodnia, ale łikend jest nasz. Czyżby prawo do kolorowego życia miałby tylko niepracujący koleś ze skłotu tudzież innej komuny hippisowskiej, który cały czas wypełnia wieczną balangą ;) ?
  • 803 / 6 / 0
O tobie mowie, poniecwaz tylko przez te forum masz jako taka styznosc z ludzmi uzywajacymi. Nic nie mam na mysli nie chce sie wywyzszac, ze jestem cool i trendy a ciebie przrownuje do szaraka ale tak jest. A z reszta sam na poczatku wszystkich wrzuciles do jednego worka...
Co znaczy godne imprezownie? A co rozumiesz pod pojęciem godny seks? :-)
Wiesz i jakoś tez nie mam czasu na zalanie paly w srodu tygodnia. Wogle za kogo nas masz? Ze co pieniądze z drzewa zrywamy i nic nie robimy poza zaspokajaniem naszych potrzeb? A nie mieszkam na skłocie, mieszkam na blokowisku jeszce 26godzin ponieważ spierdalam z kaczogrodu na czas blizej nieokreslony. Musisz skonfrontować swoj swiatopoglad bo masz mocno zdeformowany na temat wszelakich uzywek niezgodnych z prawem i ludzi uzywajacych.
  • 803 / 6 / 0
yam'teoretyk pisze:
Gitara. Nie interesuje mnie jakie masz ciągotki...
Tylko co chciałeś nam uswiadomić przez swój tekst? Gdzie masz te informacje na ten temat? Jesteś laikiem w tym temacie. Czyli poglądy typowe dla nowoczesnej konserwatywnej prawicy to jest sciema i populistyczna propaganda? he he he
Zresztą nie wiem jak chcesz być nowoczesnym jak domagasz się "starego ładu". Który to jest?
Odpowiesz na te nurtujące mnie pytania?
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
aj ludzie dajcie sobie spokój z tym wywrotowcem. podaje, że niby jest wierny ładowi społecznemu (potem coś o kolorowym życiu hmm) a tak naprawdę zamierzony skutek - haos - udało mu się osiągnąć i teraz się poprostu z nas śmieje.

proponuję ogłosić bojkot i ten wątek poprostu zbywać milczeniem.
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Hm. Kompleksy na punkcie hippisów. Więc jesteś na tyle stary aby pamiętać te czasy albo twoi rodzice też mieli sporo kompleksów (między innymi na punkcie hippisów), które ci przekazali. Ewentualnie naczytałeś się o hippisach ale zapomniałeś doczytać, że to było wszystko w latach 60, a więc twoje pozowanie na takiego wielkiego ant-hippi jest spóźnione o 40 lat. Człowieku, to dopiero przypał :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 803 / 6 / 0
a nasz honorowy człowiek ma 20lat
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.