twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cinkowy »
www.pogoda.onet.pl ale nei patrzcie na obrazek tylko jak jest napsiane deszcz: 0.5 mm a obrazek słonce to i tak bedzie padac! Ja meiszkam na Kujawsko - Pomorskim i susze mam jzu za soba rosliny maja sie super bo rano albo wieczorem pada a w poludnie daje slonce neizle po dupie! :]
  • 4 / / 0
A to hcyba nie ten sam problem co Wy macie, bo zaobserwowalem identyczna sprawe po przesadzeniu wiec to raczej od tego (uszkodzenie korzeni) tylko mam nadzieje ze to sie naprawi... teraz juz listkow nie bede ucinal... Rastuch zrob fotoreportaz Swoich roslinek :)
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Rastuch zrob fotoreportaz Swoich roslinek :)
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=11483 <- jest juz od jakiegos czasu :D tylko ze foty dalej dupne sa, nie mam czasu przerzucic na inny serwer ani zmniejszyc wielkosci. moze jutro... a czemu chciales, zebym zrobil 'fotoreportaz'?? jakies wyzsze cele :D swoja droga fajne okreslenie 'fotoreportaz' takie gazetowe ;)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 2 / 2 / 0
czy wie ktos skad zalatwic nasionka po taniosci bo na necie sa tylko drogie do kupienia po 10pln za nasionko a tylko po 10 mozna kupowac i jest taka lipa a ja bym sobie pohodowal??
Uwaga! Użytkownik Ryba ZE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Mi kiedys odwalilo zeby zasadzic nasionka te z zarcia dla papug i okazalo sie ze to za***scie mocny towar byl!! liscie miala jak indyjka... a zywica kroplami ciekla....
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Mi kiedys odwalilo zeby zasadzic nasionka te z zarcia dla papug i okazalo sie ze to za***scie mocny towar byl!! liscie miala jak indyjka... a zywica kroplami ciekla....
to chyba ten pokarm z Saturna miales dla papug z Neptuna :D ja tez sie kiedys w to bawilem i nic kopliwego z tego nie wyszo, a ze zeywica cieknie to tak czesto u pzrmyslowek bywa... naprawde nie wiem jak to mozliwe, ze ci sie to udalo... na bank to byly nasiona z pokarmu?
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.