ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Wiesz że ten brefedron wcześniej spłycił Ci kurewsko działanie etylonu ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Czy ja wiem? brefedron działa raczej bezzjazdowo, subtelnie, myślę, że obie substancje mu się (bez intencji) zmiksowały. Coś tam było pisane o specyficznej farmakologii brefedronu - być może właśnie podbił działanie?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Wydaje mi sie że brefedron to wyruchał go z serotoniny ^_^
Może surv sie wypowie i rozwieje wątpliwości %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
No i chuj. Poszło 330mg oralnie i euforii było bardzo mało. Za to mnóstwo niezłej empatii, no ale nie tego szukałem.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2012 przez M864, łącznie zmieniany 2 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2637 / 37 / 0
Jak z rozpuszczalnoscia tego w wodzie?
  • 1521 / 73 / 0
250mg/3ml daje radę.
EDIT mowa o krysztale.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 122 / 3 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Wydaje mi sie że Brefedron to wyruchał go z serotoniny ^_^
Może surv sie wypowie i rozwieje wątpliwości %-D
Właśnie brefedron z etylonem ładnie się wkomponowały w całość :-D

Dzisiaj idzie sam Etylon i jest zajebiście nad zajebistościami w dawce 500mg Etylonu oralnie. Czyli chyba sporej, ale co to jest dla wyjadacza kilkugramowego 4MMC. Tolerka na B-K trzyma srogo i ta ilość okazała się dziś idealna dla Etylonu. Czuję się szczęśliwy :D A jeszcze 1,5 grama mi zostało. Zamierzam wrzucać po 500mg.

W Etylonie uwielbiam ten długi czas działania. Brefedron schodzi strasznie szybko i pozostawia niedosyt. Za to Etylon wchodzi dłużej i zajebiście trzyma :-D

Aktualnie zamierzam jechać tylko na Etylonie i 4MMC (Opcjonalnie 4MEC). Wydaje mi się, że nic lepszego z B-K nie ma.

Jak nic 3-4 godziny szczęścia i dorzutki jak najbardziej na mnie działają :-D Chyba roczna przerwa od B-K to był dobry pomysł, bo teraz jest zajebiście.

scalono - surveilled

Ale Etylon tylko przy dziewczynie. Bo ochota na seks jak nie wiem %-D

Pytanie:

Ile dni mogę jechać na Etylonie by ciągle odczuwać choć trochę efektu?

2,3?

Normalnie nie mogę się nadziwić. Ciągle działa i nie musiałem jeszcze dorzucać kolejnego 500mg %-D

Bo pamiętam, że na 4MMC to przy czwartej dobie bezsennej, rozpoczęciu kolejnego (7 czy 8) worka gramowego film mi się wyłączał, sen 24h i można było walić dalej. Choć pod koniec półrocznego ciągu to już ledwo czułem działanie, choćbym i grama w nos wyjebał. Za to wiry i drgawki coraz większe.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2637 / 37 / 0
Czy kodeina pomoze mi w znieczulaniu zjazdu po etylonie?? :emo:
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
Laveyan - ja po niedlugim ciągu na etylonie (co prawda beżowym chujowym) 3-4 dni moze i raptem pare g, spierdoliłem se coś we łbie (głównie to przez ciągi na 4-FMA... ale etylon też miał ,nie mały wkład w to)
  • 122 / 3 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Laveyan - ja po niedlugim ciągu na Etylonie (co prawda beżowym chujowym) 3-4 dni moze i raptem pare g, spierdoliłem se coś we łbie (głównie to przez ciągi na 4-FMA... ale Etylon też miał ,nie mały wkład w to)
Ok, dzięki za info! To ważne dzielić się spostrzeżeniami. Bo jam ćpun i idiota jest na ciągu. Więc mogę robić głupstwa %-D Ja już dawno coś sobie spierdoliłem we łbie. Po miksie kilku gram 4MMC, Kilku gram Metylonu, Kilku gram bufedronu pomieszanego z 4MEC i mój ukochany pojebany diler dał mi coś na kwintesencję fazy. Bromo-Ważkę. Myślałem, że zejdę...

Nie zapominajmy, że leciałem wtedy na SSRI :-D

To były najgorsze 24h w moim życiu :scared: A chyba i więcej coś pamiętam.

ShadySharky pisze:
Czy kodeina pomoze mi w znieczulaniu zjazdu po etylonie?? :emo:
Zjazd? Jaki zjazd? Aczkolwiek Etylon ma potencjał do miksu z opioidami. Z mojej perspektywy Koda wydłużyła euforię i lekko schilloutowała. Choć i tak z kodą na razie przystopowałem przez skłonność do zespołu pozapiramidowego. Kody biorę 300mg. Sporadycznie waliłem 450mg.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.