Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 769 / 19 / 0
Ramowy pisze:
Kenybeny pisze:
Mi też nigdy przygaszony lolek nie zalatuje wędzonką. Może jakieś wadliwe palenie? :D
kiep zawsze wali kiepem ;) nie ma o czym gadać
Gościu bzdury gadasz przygaszanie lolków to normalna rzecz, chyba większość palaczy stosuje taki patent :) A ty mi o jakiś kiepach rozmawiasz. Uwierz mi, że nie ma czego porównywać [kiep ze szluga / przygaszony lolek].
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
to zalezy czy krecisz lolki z tytexem, jak tak to owszem, wali kiepem. ;)
  • 26 / / 0
Mój kumpel twierdzi, że jak się gasi i potem znów odpala to jest to niezdrowe, że niby jakieś właściwości rakotwórcze czy coś o.0 Szzcerze w to wątpie, nie?
  • 3959 / 148 / 0
no susz wtedy jest przesiakniety dymem, wiec cos w tym jest.
  • 801 / 8 / 0
Powiedz kumplowi że trawa generalnie jest rakotwórcza, zawiera substancje smoliste - niezależnie czy sobie przygasi czy nie.
http://hyperreal.info/node/1163
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 801 / 8 / 0
moja nowa fajka :) zaoszczędziłem hajs i z okazji lata sprawiłem sobie:
[ external image ]
zdjęcie jest za jasne, ma w rzeczywistości kolor ciemny żółty - bananowy ;)

http://www.artfire.com/ext/shop/product ... ipes/Other

Elegancko :D
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2012 przez Ramowy, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 135 / / 0
ORMO nie śpi ORMO czuwa ORMO życie twe zatruwa
  • 190 / 1 / 0
Ostatnio najczęściej z:

[ external image ]

A tak to lufki.

@Ramowy: zajebisty banan. :D Zazdroszczę.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 45 / / 0
Ramowy pisze:
Powiedz kumplowi że trawa generalnie jest rakotwórcza, zawiera substancje smoliste - niezależnie czy sobie przygasi czy nie.
http://hyperreal.info/node/1163
Wikipedia pisze:
Palenie marihuany bez dodatku tytoniu nie zwiększa jednak zauważalnie ryzyka powstania nowotworu układu oddechowego. Potencjalny niekorzystny wpływ konopi na układ oddechowy ogranicza się do palenia jako sposobu przyjmowania tego środka; wpływ taki jest niemożliwy w przypadku zażywania konopi doustnie. Palenie jest jednak znacznie popularniejsze.
Generalnie moim zdaniem susz powinien być odpowiednio wilgotny i odpowiednio suszony.
Uwaga! Użytkownik Edamski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1075 / 125 / 3
Teraz na powrót zamiast tylko lufek pale bongo. Zrobił mi kolega.

Jest ze słoika po chrzanie %-D Kawalku izolacji do kabelkow z kompa, fifki i tyle. Izolacja jest zrobiona z mydła które zeskrobałem z kostki ugniotłem i zalepilem szczeliny.

Jara sie dobrze w chuj (fotki na razie nie ma bo nie mam telefona.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.