No i można robic ciagi! (max 2 dni dalem rade)
Niestety dosc szybko rozpieprza organizm i 2 dni na metylonie kilkakrotnie bardziej zniszczyl mnie niz tydzien na fecie.
W kazdym razie jesli chodzi o intensywnosc - MDMA i 99% tego typu imprezowych substancji po prostu wymieka przy metylonie.
- calosc efektow moze ze 4h
- donosowo kreski 100mg co 1-1,5h
- doustnie kapsulka 200-250mg
- troszke oevow i intensyfikacja zoltego i pomaranczowego
- umiarkowany speed
- mega euforia - mefedronowa w polaczeniu z puszystoscia, podnieceniem i empatia rodem z MDxx, choc faktycznie moze nieco mniejsza
- pala nie stawala za bardzo, ale ochota byla tak wielka, ze nawet po sporych dawkach jedynym celem bylo - dac rade - az do calkowitego wycienczenia. Po orgazmie na ogol byla mocna zwala aczkolwiek wprost proporcjonalna do wlozonego wysilku
- sam dotyk dawal wrazenie mini-orgazmow, ktore dodatkowo samoistnie pojawialy sie co chwile bombardujac moje czakry idealnym szczesciem
- ultra zajebisty odbior muzyki, scena muzyczna sie rozszerza OGROMNIE
- polprzezroczysty o zloto-pomaranczowym odcieniu choc czasem po prostu bialy krysztal
--------------------------
Jak dla mnie najlepsza rzecz jaka w zyciu jadlem. Szkoda, ze nie moge jej nigdzie zdobyc a mieszkam w miejscu, gdzie teoretycznie wszystko jest i dostep jest niezly.
Ktos wie jak z wystepowaniem metylonu w Polsce?
Macie na niego opcje w swoich miastach?
Jak go zdobyc?
Gdzie wystepuje?
Gdzie jest legalny?
Samo MDMA na ogół wymaga mixów z fetą i działa praktycznie tylko na serotoninę,
dzięki czemu jest dobrych kanapowym drugiem.
metylon zaś działa w odpowiednium stopniu rowneiz na noradrenaline i dopamine dajac idealne proporcje tych neuroprzekaznikow i nadajac sie tym samym perfekcyjnie na imprezy czy do klubow.
6-APB jest spoko, MDMA jest spoko ale metylon miadzy system
Dodam, ze zwykly mefedron i inne betaketony byly ciekawe ale raczej byly to jednorazowe przygody, jedynie bk-MDMA zawladnelo moim sercem
astralnykutas - jak metylon (bk-MDMA) który jest okrojoną wersją MDMA może przewyższać pierwowzór ? :huh:
Na metylonie przejechalem 2 dni i przerobilem w tym okresie 2g (robilem przerwy na 3h snu na dobe).
W sama pierwsza noc zjadlem 1g a nastepnie troche zwolnilem.
Efekty byly mniejsze ale wciaz zajebiste!
To na fecie smignalem tydzien - blad w pisaniu.
Widzisz, a jednak uczen przerosl mistrza.
W ogole nie do konca mozna porownywac mdma do metylonu bo jednak roznia sie troszke przeznaczeniem (wielkosc imprezy) aczkolwiek mimo wszystko pierwowzor dostal ostro w dupe!
Samo MDMA na ogół wymaga mixów z fetą i działa praktycznie tylko na serotoninę,
dzięki czemu jest dobrych kanapowym drugiem.
Metylon zaś działa w odpowiednium stopniu rowneiz na noradrenaline i dopamine dajac idealne proporcje tych neuroprzekaznikow i nadajac sie tym samym perfekcyjnie na imprezy czy do klubow.
Idealnie wywazona substancja, ktora ma wszystko co najlepsze, po trochu.
Czyz moze byc piekniej?
Wątpię.
Cytat byl z mojej wypowiedzi powyzej.
Osobiscie MDMA wydawalo mi sie bardziej psychodeliczne i rozleniwiajace, gdzie skupialem sie w duzej mierze na cevach,
podczas gdy na metylonie liczyl sie tylko taniec albo ruchanie.
Rozmowy byly jednak rownie zajebiste jak na extasy, choc z nuta mefedronu.
Wlasnie po przestudiowaniu kilku wiekszych for anglojezycznych, dochodze do wniosku, ze sporo osob ma podobne opinie do moich, jesli chodzi o porownanie obu tych zwiazkow.
Moj metylon wygladal dokladnie tak:
[ external image ]
Obczailiscie, ze mozna go zamowic z Chin? Oo
Jak u was wyglada dostepnosc tej substancji oraz ile kosztuje?
W Polsce zarówno M1 jak i jego wszyscy bliscy bracia chociazby w postaci butylonu, sa nielegalne, tak? : (
Powiem wam tez, ze wielokrotnie palilem z lufki metylon w ilosci ~ 5-10mg i bylo super. Bania dosc intensywna ale krotka.
Zawsze po wrzuceniu pierwszej mega pizdy, nadchodzil czas na czesto dorzucanie malych cipek - tutaj wlasnie gorowalo palenie i wciaganie.
Wydaje mi sie jednak, ze oral dawal najwieksza empatie :)
2. Ja osobiście nie spotkałem się z metylonem na czarnym rynku, w przeciwieństwie do mefedronu nie zrobiła ta substancja takiej kariery żeby była szeroko dostępna po delegalizacji.
3. Tak są nielegalne. Moim zdaniem najbliżej z legalnych substancji do metylonu jest 3,4DMMC z dobrego źródła. Jednak nie jest to, to samo. 3,4DMMC działa mocno na serotoninę, jednak niektóre sorty dość mocno wchodzą na serce. Testowałem z dwóch źródeł i oba sorty różniły się diametralnie. Przy pierwszym czułem dużą euforię z minimalnym wjazdem na serce. Przy drugim, po załadowaniu się substancji czułem się od razu jak na zwale, plus duże ciśnienie. Inne legalne ketony przypominające bk-MDMA nie przychodzą mi na myśl.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannabis-asthma.jpg)
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody
Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/altars.jpg)
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków
Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/davidnutt030118.jpg)
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.