Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Niby 6-APB wydaje sie lepsze od 4-FMA ,ale z drugiej strony to pewno już sie troche tego 6-APB obżarłeś , i raczej niczym już Cie nie zaskoczy ? więc bier sie tero za innego chemikalia :diabolic:
No i jeszcze wspomniałeś , że do tej pory zarzucałeś 4-FMA tylko na zejściu Benzofuranu , więc praktycznie to Ty nie poznałeś prawie w ogole działania tego zwionzka :blush:
2-3 dorzutki to jak dla mnie żaden ciąg ^_^ , jeśli nie bedziesz tego w nos walił (przynajmniej przy dorzutkach) to będzie si. Chęć na dorzucenie przy Oralu nie jest duża , ale przy Sniffie już tak.
Czy warto ? to już Sam musisz odpowiedzieć na to pytanie :cool: do czasu wpierdalanie tego w pojebanych ilościach i ciągach , to byłem zachwycony 4-FMA :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
Wiadomo jak jest z podaniem IV?
tekst powyżej =/= prawda
  • 1293 / 20 / 0
wczoraj testowalem. Sniff raczej odradzam (chyba ze przy dorzutkach,ale to daje tylko spida)
najlepsze rozwiazanie moim zdaniem to:

200mg lub wiecej zjedzone/wypite i mamy dobra porzadna impreze(ja wczoraj przy D&B na pełnej kurwie) na jakies 3h, pozniej ew. sniff
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 8 / 0
ostroznie z ta substancja, moj organizm po spozyciu tego daje sygnaly ze 4-FMA obciaza mocno uklad krwionosny.
  • 1521 / 73 / 0
Po strzale (IV) z niecałych 200mg doświadczyłem przyjemnej pluszowości, na podkładzie z Akinetnou było całkiem miło. Jeśli ktoś nie ma wyrobionej tolerancji, to zalecam iv do 100mg max, a najlepiej w ogóle nie zaczynać majstrowania przy kanalizacji ;)
tekst powyżej =/= prawda
  • 1293 / 20 / 0
nie wiem czy jakiś sort słaby czy ja za dużo oczekuje ale po wypitym na pusty żołądek ~200mg nie było ani jakiegoś wjazdu ani nie było jakoś wybitnie fajnie, po prostu fajnie bez fajerwerków i rozpierdolu, za dużo oczekuje? ale zeby nie bylo impreza bardzo udana
chce od 4fma takiej mocy zebym srał szczęściem i zalewal się potem dopaminowym i chyba troche nie ogarniał aż (taki mefowy nieogar od mocy :heart: ) %-D a tu ni ma tak :(

przy 300mg wypitym będzie to czego oczekuje? ile można max (bez tolerki) żeby było maxymalnie zajebiscie(bo dorzucanie mnie nie bawi, chce poznać moc tego, a ciągle nie moge :( ) %-D ?
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Z tego co zaobserwowałem wśród znajomych to niektóre osoby potrzebuję znacznie większej dawki , ale od czego to zależy to nie wiem :( jeden typ po 160mg (Oral) latał ponad 10h a znajome wjebały jakos po 750-800mg w dość krótkim czasie i jeszcze lipszton był ^_^ A nie miałeś czasem tolerki krzyżowej ? co zarzucałeś ostatnio i kiedy ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 8 / 0
bigosik masz racje latwo wpasc w ciag 4-FMA ;d ja jechalem na tym 24 h + 3 godz snu + 48 h ;d. Teraz sobie pospalem i nie mam pogorszonego samopoczucia. Ba nawet czuje sie lepiej. Dziwne troche.
  • 23 / / 0
Radzę być ostrożnym jeśli chodzi o używanie 4-FMA, doświadczyłam po tym hiponatremii i hipokaliemii, co objawiało się delikatnymi skurczami mięśni i ogólnym osłabieniem i nudnościami, samo w sobie dało się wytrzymać, ale z tego co mi wiadomo obniżenie sodu poniżej pewnego poziomu jest naprawdę niebezpieczne, a o to w tym przypadku niełatwo, gdyż występuje obfite pocenie się i wysoka temp. ciała, jeśli do tego dojdzie wysilek fizyczny np. na imprezie (tak jak w moim przypadku) czy alkohol, który dodatkowo ma działanie odwadniające, różnie się to może skończyć, najlepiej pić duże ilości napojów izotonicznych. Dodam, że gdy substancja zaczyna schodzić bardzo mocno obniża się ciśnienie krwi, miałam sinawe końce palców, pewne aparatury nawet nie rejestrowały mojego ciśnienia. Miałam wykonane również EKG serca, które wykazało jakieś nieprawidłowości. Myślę, że osoby mające problemy z układem krązenia powinny się kilka razy zastanowić nad próbowaniem tej substancji, ja sama dotychczas nie miałam takich problemów, a na drugi dzień wcale nie było kolorowo.
Co do działania substancji to spodobało mi się, wystąpiło podniesienie nastroju i nienachalna stymulacja. Empatii na wysokim poziomie czy euforii jednak nie doznałam, jak dla mnie bez rewelacji i myslę, że tego doświadczenia więcej nie powtórzę z uwagi na skutki uboczne, ktore u mnie wystąpiły. Spożyłam ok.200mg + 120mg pół godziny później, był to mój pierwszy raz z 4-FMA i myślę, że być może wybrałam zbyt duże dawkowanie, dodam, że jestem raczej drobna i ważę dość mało.
  • 3206 / 176 / 0
prawie_martwy pisze:
Teraz sobie pospalem i nie mam pogorszonego samopoczucia. Ba nawet czuje sie lepiej. Dziwne troche.
Podobna reakcja została zaobserwowana przy 4-FA
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.