uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
Roslina elegancka , ale napisz mi Tomek jeszcze czy czymś podlewasz , a moze tak rośnie bo jest w lasku świerkowym . Ja 2 lata temu tez trzymałem w takim lasku i w wiadrze 25l i rośliny rosły jak na drożdzach , moze to tez od tego .
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomek17 »
rosline podlewam Biohumusem i od czasu do czasu obornikiem a co do lasku nie wiem nie mialem duzo opcji do wybrania kiedys jak z kumplem wlasnie wybralismy sie miejscowki szukac to wlasnie wyczailem to miejsce a co do szczegolnosci tego miejsca to nie wiem tyle dobrze ze ma duzo światla
  • 34 / / 0
.
  • 34 / / 0
..
  • 34 / / 0
tylko tyle mam zdjec
  • 110 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LIKEGROW »
niezła choinka tomku:) 2 ost foty takie se, ale pierwsza pokazuje ładnego potworka, bedzie troche gram ;)
LIKEGROW
  • 70 / 1 / 0
Mam pytanie : jeśli roślina sie pięknie rozkrzacza , ma pare szczytów , weżmy naprzykład rośline Tomka , (moim zdaniem to jest narazie najładniejsza roślina) to czy moze to być męski krzak , bo jak zawsze mialem męskiego , to on byl chudy , prawie nic nie rozgałeziony . Czy długość sonca tez wpływa na płeć , Napiszcie mi wszystko o płci
  • 110 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LIKEGROW »
meskie rosna na poczatku szybcjej i wygladaja zajebiscie a potem z bolem muisz wyrywac ta piekna rosline bo to menior, ja moja najlepsza juz wyrwałem bo sie okazała facetem, moze sie rozkrzaczac zajebiscie ale i tak okazac menem, trzeba miec szczescie i tyle:) chyba ze femi nasiona:) ja zamierzam takie na in zakupic pozdro!
LIKEGROW
  • 70 / 1 / 0
No to dzieki Likegrow , czyli czas pokarze co bede miał , postaram sie niedlugo wrzucic jakies foteczki ,ale mam klopoty z kablem do komóry . Peace
  • 34 / / 0
mam male pytanie samce kiedy tak normalnie sie juz pokazuja
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).