Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 198 / 1 / 0
Mam takie pytanko. Otóż konczy mi sie klonazepam i bede mial chwilowy brak dostepu. Czy fenazem ma podobny profil dzialania do krzyzyków tzn. nie bede po nim odczuwał nazwijmy to "klonazepanowego skreta"?
  • 886 / 9 / 0
Skręta nie odczujesz. Trochę problematyczne dawkowanie uważaj co nie urwiesz sobie filmu. Z braku klona może być w końcu to benzo dosyć mocne.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
Nadaje to się na zjazd po stymulantach jak inne benzo? Tak, żeby uspokoić myśli i usnąć :)? jaka dawka, żeby nie przesadzic ?
  • 2518 / 28 / 0
Nadaje się. Dawka w zależności od tolerancji. Jeśli wcześniej nie miałeś większego kontaktu z benzodiazepinami to zalecam ostrożnie zaczynać od 0,5mg. Taka dawka napewno uspokoi, a jak od razu nie zaśniesz to zawsze można po tych 30-40min dorzucić kolejne pół mg. Lepiej pozostać ostrożnym i trochę poczekać na sen, niż potem przespać kolejne 2dni, albo co gorsza obudzić się kolejnego dnia, ale niewiele z niego pamiętać. Fenazepam, to bardzo mocna i zdradliwa benzodiazepina. Przy przedawkowaniu mocno widać, że jest się pod wpływem. Przynajmniej w moim przypadku, gdzie po srogich dawkach klonazepamu, czy alprazolamu wyglądałem w miarę trzeźwo, to po fenazepamie osoby trzecie mówiły mi, że wyglądam jak żywy trup.
  • 198 / 1 / 0
Ostatnio sprobowalem po raz pierwszy fena, to zadzialal tak ze zamulil strasznie ok. 15 musialem sie walnac kimac miala byc godzinka a sie obudzilem nastepnego dnia rano.
  • 2428 / 90 / 0
Nananana pisze:
Od jakiegos czasu mialem w szufladce roztwor fena freebase, kilka dni temu zasypalem kwasem sytrynowym i klepie! :gun:
Poważnie ? :huh: kurwa mam nadzieje że tak ,bo zaro ide szukać gdzie wjebalem ten pierdolony fenazepam %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
Liczylem na nazwijmy to jakas fazke, a kurwa kimono i tyle bylo...
  • 77 / 1 / 0
Temu to bliżej do rohypnolu, jak do clona tak więc wnioski dosyć łatwo wyciągnąć ;-)
Uwaga! Użytkownik thebigbos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 6 / 0
szkoda ze to malo popularne...kiedys widzialem wiecej mozliwosci wykminienia za bardziej rozssadny wklad a teraz jakos cena nie zbyt zadowala..i chyba caly czas nie ma w polsce nie? a szkoda
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
Jak masz dostep to wierz mi dostaniesz w Pl i to dobrrej jakosci w orginalnych blistrach.Osobiscie mieszkam blisko granicy z ruskimi, takze nie mam problemu z zalatwieniem.aLe sczerze nie przypasowal mi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.