Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
Najfajniejsze jest to, że zazwyczaj widzę te same duchy. Tym razem latały z praniem itd i układały je i mówiły do mnie żebym pomógł im sprzątać. Nawet jeśli to nie jakieś duchy to wszystko zostało wykreowane przez moją podświadomość, więc o ile to co tam było niesie jakieś przesłanie to w ten sposób można się skontaktować z nią.
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Norberto ja przecie właśnie ze względu na to, że zajmuję się ezoteryką zacząłem brać :D
Hoffman to ma fajne życie jak dla mnie :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 313 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norberto »
Ech. Dziwna sytuacja. Spaliłem dużo salvi, myśląc, że "dziś na mnie nie działa". Po pół godziny meble zaczęły błyskać. Co ciekawsze minęły 24 godziny, a meble mi od czasu do czasu dalej błyskają.
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Łooo. A jak paliłeś? Bo możer wynalazłes jakąś metodę na przedłużenie tripa? Z tego co czytam to niezbyt intensywny ale jakby pokombinować...

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 313 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norberto »
Trip? To tylko lekkie przeciążenie, ale już all w porząsiu.
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Apollo »
roman pisze:
więc o ile to co tam było niesie jakieś przesłanie to w ten sposób można się skontaktować z nią.
tak, a przeslanie do Ciebie to: posprzataj pokoj ;)
Uwaga! Użytkownik Apollo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Znalazlem tylko jeden TR po salvii przyjmowanej doustnie. Czy moglby ktos wiecej napisac na ten temat? Ile wziac zeby poczuc? Czego sie spodziewac po tej metodzie?
  • 382 / 8 / 0
Przyłączam się do prośby o odpowiedź. Ja i moje płuca ;-) jesteśmy wielkimi wrogami dymu. :-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 3490 / 55 / 0
Zwłaszcza TEGO dymu, pewnie. Jakbyś spróbowała to byś wiedziała, że to katorga. Jak spaliłem pierwszy raz to się zastanawiałem czy nie palę z butelki plastikowej bo to jedzie jak palony plastik...

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
A ja mogę załatwić salvię do picia :D
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.