Słyszałem o rozpuszczaniu hashu w mleku i piciu , ale zjeść skręta wydaje siętroche dziwne. Próbował ktoś kiedyś ?
Nie chodzi mi tu o hash, ale o normalny zielony towar.
Czy ma się po tym przekrwione oczy? Po ilu faza wchodzi i ile trwa?
A no i najważniejsze czy wtedy jest uczucie suchości w ustach?
Nie będzie po tym jakiś efektów ubocznych ?
Dało by wtedy radę ćwiczyć ?
Czy ma się po tym przekrwione oczy?
Po ilu faza wchodzi i ile trwa?
A no i najważniejsze czy wtedy jest uczucie suchości w ustach?
Aha. Nie jesz skręta, tylko wygotowujesz zioło w mleku z dodatkiem masła przez jakieś 1/2 godziny.
Domyslam się, że jak wygotuje to resztki towaru wyrzucam?
smacznego :-D
0,5g (okolo) podgrzalem na lyzce oleju kurewskiego abo jakiegos innego z pierwszego tloczenia ;) , wymieszalem wykalaczka zeby ladnie sie rozdrobnilo, a potem *chlóps!* do jogurciku.
tutaj mala uwaga - taki tluszczyk z haszem jest bardzo goracy. zdziwilem sie troche, jak przetopil mi kubeczek z jogurtem :) dlatego dobrze jest przelac wczesniej jogurcik do szklani albo czegos takiego.
roman - nie mow ze smak cie nie obchodzi jezeli nie jadles czegos takiego :)
sam # i tluszczyk smierdza tak ze nawet smrod z wnetrza najbrudniejszego kibla w calej bulgarii jest przyjemniejszy. noo moze troche przesadzam, ale ja bym tego nie zjadl 'na surowo'.
jogurcik doskonale maskuje ten aromat i po dokladnym wymieszaniu nie czuc nic poza owocami lasu.
a to co przezylem przeszlo moje najsmielze oczekiwania. jedyne co bylbym w stanie po tym cwiczyc, to loty miedzygwiezdne do galaktyki szuwax-5 i w jej okolice ;)
oczy wcale nie byly przzekrwione - wcale ich nie mialem -.-
jedzenie thc to potega i jezeli palony hasz/ziolo klepie w glowe, to zjedzony NAPIERDALA w czerep ^^
uwazajcie zeby nie przesadzic i pamietajcie ze samo zjedzenie bez ogrzewania w tluszczyq nic nie daje.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.