Wszystko o kaktusach - metody przyrządzania, uprawa, odmiany, opisy działania
ODPOWIEDZ
  • 78 / 1 / 0
Przechowywałem swoją ukochaną bez dostępu powietrza i światła w temp. pokojowej i ostatnio zauważyłem, że pożółkła trochę i zrobiły się grudki, więc jednak jakimś sposobem tam wilgoć się musiała dostać. Czy mogło się coś złego z nią stać?!
  • 1081 / 32 / 0
meskalina jako substancja nie reaguje z tlenem ani zadnym gazemw powietrzu tym bardziej z wodą, wiec przypuszczam ze nie
  • 78 / 1 / 0
Ufff to dobrze.
Przymierzam się właśnie do tripa (szkoda że samemu, ale mam tylko 500mg), tylko jak na razie pogoda nie sprzyja..
  • 78 / 1 / 0
cojones pisze:
Ufff to dobrze.
Przymierzam się właśnie do tripa (szkoda że samemu, ale mam tylko 500mg), tylko jak na razie pogoda nie sprzyja..
edit: wrzucamy na pusty żołądek, czy można jakieś lekkie śniadanko wciągnąć?
  • 1081 / 32 / 0
Ja jadlem normalnie sniadanie owsianke i po jakis 1.5h dopiero wypilem, skoro masz w proszku to mozesz z pelnym zoladkiem(lecz nie za bardzo) nie powinno byc dolegliwosci zoladkowych w tym haftowania
  • 78 / 1 / 0
w takim razie czwartek - the M day!
Chce zarzucić delikatnie coś na ruszt, żeby mieć trochę energii na leśne spacery itd. Najwyżej jeszcze jakiś avio łyknę na wszelki wypadek, no i start 7 rano, co by to dnia pięknego nie marnować :]

a btw. cebex z czym wypijałeś? Herbata, sok, cola, a może jogurt?
  • 1081 / 32 / 0
Hmm gotowalem z 60g kaktusa suszonego potem cala ta breje ktora byla zmieszana z woda(skory+woda) porpostu wypilem na koniec z 2 lyki soku na zabicie smaku ktory niejest taki zly :] Proponuje platki owsiane bo trzymaja dlugo i daja energie:]
meska w proszku wchodzi o wiele szybciej i nie powinno byc sensacji zoladkowych :]
  • 2235 / 5 / 0
Cebex,
Jak byś opisał doświadczenie meskalinowe?
Kończyło się na spektralnych fraktalikach i archetypowych sytuacjach pod zamkniętymi powiekami, czy może pozwalało przekroczyć więcej?
  • 1081 / 32 / 0
jest trip raport w dziale meskalina prosze przeczytac:D
  • 2235 / 5 / 0
Jeśli chodzi o NeuroGroove to "nic nie znaleziono". Poproszę link.

Cebex, przyznaj się zdarza Ci się brać jeszcze meskal lub inne psajko?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).