ODPOWIEDZ
  • 748 / 2 / 0
Fajna by była jakaś mała przenośna lodówka turystyczna :] Tylko czy by dała radę...
Ewentualnie załatwić HCl i wcześniej zrobić odpowiednią ilość chlorowodorku, który jest trwały. Ale chuj, mamy jeszcze dużo czasu :D
Fajnie by było jakoś się zgrać razem, chociaż w jeden dzień z ludźmi z hajpa i zrobić jednego wielkiego tripa :D
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 133 / 2 / 0
Ja również bym się na to pisał.
Grubo tryptaminowo :)
Ale z opowiadań kolegi to trudno zgrać całą ekipe z hajpa bo każdy gdzieś lata w kosmosie :D
  • 1179 / 9 / 0
Całej nie zbierzesz, ale część się co roku spotyka.
Ewentualnie wytatuuj sobie logo hajpa na czole, to Cię na pewno rozpoznają %-D
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2012 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Jak nie będę siedział to w tym roku też pojadę.
Znam jedną apteke w Kostrzyniu w której tjokodiny na półce w wejściu leżą, hehe ;]
  • 1179 / 9 / 0
A planujesz siedzieć? :-D
Bądź grzeczny to Cię nie poślą ;-)
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 2 / 0
Ja w wszelkie Thiocodiny (zakładając, że jeszcze wrócę do kodeiny), Acatary, Acodiny, itp. zamierzam zakupić w dużych ilościach przed Brudstokiem. Tam to raczej w pierwszy dzień wszystko zniknie... :]
Ale generalnie to zamierzam latać przede wszystkim na psychodelikach, tryptaminach, fenetylaminach i kwasach :]
Szkoda, że nie mam dostępu do MDMA... :(
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 129 / 2 / 0
W tamtym roku pod mordą wszyscy się umawiali, że idziemy na spotkanie hajpa na trzeźwo a i tak chuj bombki szczelił. Ten nafetowany dresik kupił ode mnie w pociągu pFPP, najebał się i na boku mi mówił że mam mu dać tego więcej bo ma kaca i chce być tu zaraz POBUDZONY itp. najgorsze że jak siedziałem i się na mnie rzucił to akurat ładował mi się karton i bałem się krzywej jazdy, ale poszliśmy z M. na spacer do lasu nazbierać fraktalowych paproci i jak pamiętacie trip był bardziej niż spoko %-D i nie zapomnę nocnego rajdu z hitorim pytającym się mnie czy z włosami na żelu zaczesanymi do tyłu i w dresie nie wygląda czasem jak osiedlowy biegacz %-D ja także planuję jechać na coś za granicą ale można się domyślić jak to pewnie wyjdzie.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 989 / 35 / 0
gzyp pisze:
A planujesz siedzieć? :-D
Bądź grzeczny to Cię nie poślą ;-)
No już mam 15 dni aresztu i za 2 tyg sprawe, nawet nie wiem za co ;0
Boje się, że to recydywa za falszowanie recek.
  • 1179 / 9 / 0
@Hipotermia: czyli jednak kurwa coś mu sprzedałeś? a z tego co pamiętam, to zarzekałeś się, że Cię z kimś pomylił...
  • 129 / 2 / 0
gzyp, nic mu nie sprzedałem, w pociągu na tym gównie włączył mi się love mode i wszystkim dawałem po kresce kto chciał, ta wódka z której zrobiliśmy nalewkę konopną to ktoś mi dał w podzięce, ale od nikogo nie brałem żadnej kasy, i szczerze mówiąc jak do mnie podbił to nie miałem pojęcia co to za człowiek, wydaje mi się że właśnie w pociągu załapał się na krechę i najebany chciał uciec od zmuły.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.