Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 204 / 6 / 0
Re: 2-FMC
Nieprzeczytany post autor: yass »
Jest to jeszcze u nas legalne ?
  • 2428 / 90 / 0
Tak , 2-FMC i 3-FMC są legalne , zdelgalizowane zostało tylko 4-FMC
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Co nie zmienia faktu, że na przykład spektrometria mas nie odróżni 2-FMC ani 3-FMC od nielegalnego 4-FMC, więc w przypadku zawinięcia paczki może brakować argumentów.
  • 2428 / 90 / 0
To 2-FMC też sie tyczy ? myślałem że tylko 3-FMC.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / / 0
w końcu to też wycofali nie bez powodu.
a była to najlepsza grupa ketonowa, co dobre to zawsze znika kur :/
i zamiast tego są teraz same syfy.
  • 834 / 11 / 0
Re: 2-FMC
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Najlepsza pod jakim względem? i jaka "najlepsza grupa ketonowa"? Grupa ketonowa jest przeca jedna i taka sama dla wszystkich związków z tej "grupy". ;) Wybacz, ale śmiać mi się chce z tego co tu serwujesz do czytania ;)
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2012 przez Reez, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1521 / 73 / 0
Zapewne miał na myśli najlepszy BK - też miałem beczkę jak to czytałem. Chociaż serii FMC nie zaklasyfikowałbym do najlepszych BK.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2428 / 90 / 0
Do najbardziej bolesnych dla nosa z grupy ketonów to można te serie zaklasyfikować :E
  • 124 / / 0
lol chodziło mi oczywiście o grupę albo jak wolicie serie fmc
z aktualnie legalnych bk najlepsza oczywiście moim zdaniem i nie chodzi tutaj o samo działanie ale też o niską
szkodliwość na organizm łącznie z psychą pomijając jak wspomniał Pan Bigos właściwości żrące.
ps.Ciesze się że wam poprawiłem humor bez używania żadnej chemii hihi ;p
  • 677 / 1 / 0
Proszek ostatnimi czasy dostępny u jednego z sami-wiecie-jakich vendorów. Jak jego działania ma się do flufedronu? Mają jakieś znaczące różnice?
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.