Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 63 / / 0
Witam , z góry przepraszam jeśli temat zrobiłem w złym dziale.

Od 27 marca od godziny 15:00 nie przyjmuję żadnych posiłków , piję tylko wodę - głodówka , mam zamiar ciągnąć tak do 7 kwietnia.

Do 30 marca było wszystko okej , ale dziś mam niskie ciśnienie ;/
Wykonałem kilka pomiarów w ciągu dnia:
97/53 puls 85 rano
94/57 puls 81 ok. 13.00
no i kurwa mać teraz mam 105/38 puls 91
Jak szybko wstaję z krzesła to się lekko ciemno przed oczkami robi na max 5s

Przed głodówką żadnych problemów z ciśnieniem nie miałem... Z sercem też nic.

Jest jakiś sposób żeby sobie podwyższyć te ciśnienie rozkurczowe czyms co nie spierdoli głodówki ?
Może pospacerować ?Pić dużo wody czy co , nie mam pojęcia już ale głodówki nie przerwę póki nie zemdleje...
Ma ktoś jakieś rady ?
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 1 / 0
hah badz tu czlowieku madry .. a na co ty liczles ze co, od tak sobie bedziesz sie gladzil a zdrowko bedzie okej ?? brak witamin,minaralow,wycienczony ogolem organizm stad tez niskie cisnienie, nic ci nie pomoze nawet kawa i roznego rodzaju stymulanty krzywde sobie zrobisz tylko w tej chwili..
znalem kiedys jedna taka bulimiczke to tak sie glodowala i do tego po jakis kilku tygodniach zjadla glupia buleczke z margarnya po 5 h wyladowala w szpitalu lekarze powiedzieli jej ze jelita nie chca trawic pozywienia poniewaz sa poklejone do tego stopnia ze bedzia operowana, od ludzi slyszalem jakis czas temu ze doszla juz do siebie
  • 550 / 3 / 0
Zadaj sobie pytanie - po chuj się głodzisz? Głodówki są dla słabych pojebów i wcale nie są zdrowe. Ogarnij się leszczu
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3197 / 386 / 0
Wypij jakiś napój z dużą zawartością cukru może to przez niski poziom cukru we krwi.
  • 1530 / 9 / 0
AstralWalker pisze:
Zadaj sobie pytanie - po chuj się głodzisz? Głodówki są dla słabych pojebów i wcale nie są zdrowe. Ogarnij się leszczu
Może to jakaś forma protestu. Kilka, kilkanaścioro ludzi w Polsce głoduje w sprzeciwie do polityki "żondó" (rządu).
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 104 / 1 / 0
mozliwe ale watpliwe, a do tego tak na marginesie pojebane oO popieram astralw
Ostatnio zmieniony 31 marca 2012 przez jarasss18, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1530 / 9 / 0
Jeżeli bezcelowe to też popieram.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 63 / / 0
@Blu niestety ale to zjebało by głodówkę , nic poza wodą :d

@AstralWalker
Żeby się lepiej czuć (samopoczucie jest na plus , rok temu juz robiłem głodówke 7dni)
przy okazji chcę zbić tolerkę i schudnąć bo mam nadwagę
No i ostatni powód jest taki że jakoś mnie tak już dłuższy czas do tego ciągnęło .

@jarasss18 Odrazu po głodówce nie mogę się nażreć czego mi się podoba , przez dwa dni piję soczki w trzecim surówki + soczki ,no i po tygodniu to co tam tylko dusza zapragnie... Dragi tak po 14 dniach od zakończenia głodówki.Praktykowałem już to .

@John Stuart Mill w takim razie przyłaczam się do prostestujących

Chciałem uzyskać tylko pomoc na temat podwyższenia ciśnienia , nie musi mnie nikt przestrzegać .

//aktualnie 132/59 puls 104 ale to chyba przez wkurwienie na siostrę...//

Jak jakiś moderator wbije tu to niech usunie ten temat bo dyskusja nie ma sensu ;/
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Hehe, miło z Twojej strony ;) Jednak z tego co słyszałem to takie głodzenie się w celach odchudzajacych nie jest zdrowe - spalasz najpierw tkankę mięśniową! a nietłuszczową. Przy głodówkach powinno się pić ale także stosować jakąś suplementację.
  • 327 / 4 / 0
Milord wyzej ma racje,pozatym przyzwyczaisz organizm ze nie ma jedzenia, wiec pozniej jak tylko cos zjesz to organizm odrazu zrobi zapasy i takim cudem efekt jojo bedzie taki ze w dzien przytyjesz kilka kilo zapewne. A nie lepiej ruszyc dupe i biegac i jesc sobie normalne bez zadnych ograniczen ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.