to samo tyczy sie chyba wiaderka to ciekawe zawsze najmocniejsze buchy dla mnie to wiadro i bongo :-)
PzdR
Obczajcie - http://www.politykanarkotykowa.pl/artyk ... -fakty-mnb
Strona 35
[ external image ]
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.
Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
revanek pisze:Ktoś wie z doświadczenia jak długo trzeba to robić, żeby pozbyć się tego syfu?
W sumie czas, w jakim powinno sie moczyc topy w celu oczyszczenia jest uzalezniony od tego, w czym one byly ochrzczone, a tego jak mniemam nie wiesz. Dlatego tez '5 minut' jest napisane orientacyjnie. W kazdym razie mysle, ze powinno pomoc na tyle zeby odczuc roznice.
co to "oczyszczania" to ludzie generalnie piszą żeby wsadzić na noc do wody i nastepnego dnia osuszyć i git.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.
Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
Nie wiem co to za moda, jeszcze spotkałem się z czymś pokroju paprochów czy smyrów z dywanu, śmieszne w dotyku, chujowo smakujące. Nie pierdolcie tutaj, że te nasiona czy coś bo chuj mnie strzela tak samo jak te iskrzące się syfy jak choinka to świeci czy fajerwerki.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów