to samo tyczy sie chyba wiaderka to ciekawe zawsze najmocniejsze buchy dla mnie to wiadro i bongo :-)
PzdR
Obczajcie - http://www.politykanarkotykowa.pl/artyk ... -fakty-mnb
Strona 35
[ external image ]
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.
Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
revanek pisze:Ktoś wie z doświadczenia jak długo trzeba to robić, żeby pozbyć się tego syfu?
W sumie czas, w jakim powinno sie moczyc topy w celu oczyszczenia jest uzalezniony od tego, w czym one byly ochrzczone, a tego jak mniemam nie wiesz. Dlatego tez '5 minut' jest napisane orientacyjnie. W kazdym razie mysle, ze powinno pomoc na tyle zeby odczuc roznice.
co to "oczyszczania" to ludzie generalnie piszą żeby wsadzić na noc do wody i nastepnego dnia osuszyć i git.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.
Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
Nie wiem co to za moda, jeszcze spotkałem się z czymś pokroju paprochów czy smyrów z dywanu, śmieszne w dotyku, chujowo smakujące. Nie pierdolcie tutaj, że te nasiona czy coś bo chuj mnie strzela tak samo jak te iskrzące się syfy jak choinka to świeci czy fajerwerki.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.