Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
Czy lubicie pic Whisky _?

Czas głosowania minął 17 kwietnia 2007

A co to jest Whisky ?
0
Tak lubie Whisky oraz wszystkie brązowe alkohole............
4
11%
nie pije alkoholu !
1
3%
Lubie Whisky ale nie każde
12
32%
wole tanie winka
2
5%
nie lubie Whisky
6
16%
Nie zawracaj mi dupy takimi pytaniami
2
5%
wole dobrego jointa lub inne rozweselacze
5
13%
głowa mnie po tym boli
2
5%
wole mleko
4
11%

Liczba głosów: 38

ODPOWIEDZ
  • 374 / 4 / 0
Widziałem tego łiskacza co pisze zombisztajn w Tesco za coś chyba niewiele ponad 60zł. Następnym razem wezmę jego. Wybrałem zaś polecanego wcześniej Williama Peel'a. Rewelacja w tej cenie. 0,7 za 42,99 zł :D
  • 1558 / 18 / 0
Ja tam lubię każde whiskey, tylko musi być lód coca cola i cytryna.. mniam :) jak skończe cykla to chętnie się napiję hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 155 / 3 / 0
Jack Daniels,golden grosue,skoczkie wyskie jest najlepsze!
Ale preferuje wodke,glens albo sminoffa,kwestia posamaku
  • 1519 / 20 / 0
Skocze dziś do biedry po tą Golden loch ;>. Paczyłem info w necie i znalazłem 2 stronki. Na jednej sie nią zachwycali że jak za taką cene to czadzior, na drugiej zaś ostro pojechali po niej. A i śmiechłem jeszcze jak koleś przetłumaczył nazwe "Złota locha" %-D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 374 / 4 / 0
To zdaj Pan Panie relację jak zakupisz i zasmakujesz. Jak już pisałem to nie mogę jej znaleźć u siebie w żadnej z biedronek. Wycofali?
  • 886 / 9 / 0
U mnie jest ten Golden także nie wycofali. Również nie piłem ale po cenie myślę, że sikacz.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 28 / 0
Whisky z Aldiego Statesman 0,7l za 29,99z; więc całkiem tanio. W smaku nie powala, ale też nie jest najgorsza. Była też jakaś za 39,99zł, ale nie miałem tyle gotówki przy sobie. Dopiero jak odszedłem od kasy, to zobaczyłem, że zamontowali terminale na karty płatnicze :-/ No nic spróbujemy innym razem.
  • 1519 / 20 / 0
kildeis pisze:
To zdaj Pan Panie relację jak zakupisz i zasmakujesz. Jak już pisałem to nie mogę jej znaleźć u siebie w żadnej z biedronek. Wycofali?
Z colą smakuje smakowicie. Z samym lodem zaś również nie jest zła. Ma dość delikatny smak
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3007 / 7 / 0
Skoro temat o Whisky to orientuje się ktoś czy idzie gdzieś kupić nie za duża tabliczkę z wyrytym napisem Jack Daniels? Robię podstawkę pod ten trunek, podświetlaną i taka tabliczka by stykła. Ewentualnie zrobię na zamówienie
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 374 / 4 / 0
Ostatnio piłem Four Roses Bourbon. Jest wręcz wyjebista w smaku i sama z lodem i z colą. Cena niestety dupy nie urywa, ale ostatnio u mnie w Tesco była promocja, coś niecałe 70pln za 0,7. W każdym razie warto. Jak dla mnie nr 2 po klasycznym Danielsie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.