IE (narzedzia ---> blokowanie okienek)
Ten film jest zjebany i stanowić może niebezpieczną propagandę: typu zajebiste życie, z sępa na drax + alk, a gdzie coś wartościowego, np: wolność? Na centralu szukać Boga, tam szatany same
bunt dla buntu, podstawówka rebelii...
Ten film jest zjebany i stanowić może niebezpieczną propagandę]
No po obejrzeniu takiego filmu to niewiem czy komuś bedzie sie chciało zaplikować cokolwiek w kanał bo raczej nie bedzie chciał być podobny do nich. Jeśli komuś takie życie sie podoba to obejrzenie filmu i tak nie wpłynie na jego decyzje które podejmie w przyszkołsci. Watrościowa jest inność i realność tego dokumentu.
Useless me and useless you...
Film jest b. wartościowy, ale trzeba patrzeć z wielu perspektyw, dlatego może jaka dyskaszyn, co?
Wg mnie młodzież lubi życie na krawędzi na "wycieczkach"(w sencie od czasu do czasu), a z wycieczki na codzienność nawet taki hardkor da się przenieść łatwo...
Wybacz stary, ale rozpacz(prawdziwa śmierć w duszy)
to chyba jest wtedy, jeśli już człowiek nie ma siły się zabić...
Powstanie Warszawskie to jest dopiero hardkor.!!!
Nie lubię tych ludzi, choć z 2 razy im dałem monetę.. współczucie miewam, ale to już przesada, taky lans!!! "kocham kamerę", mierna poezja, mierna muza zrzynana z Kamana i Maleńczuka..
I najgorsza scena uśmiech bezczelny naćpanej psizdy przed lustrem, zgroza!! Toż to ewidentna reklama :nuts: , choć w przypadku dragów, reklama jest niepotrzebna...
I ten wieśniak pi......y który gada: śmierć frajerom!!! Sam jest frajer!!!
I żeby nie było: mój kumpel widział niedawno na imprze medialnej nadźganego Ciszewskiego, bynajmniej nie browarami, także to nie jest film o hamburgerach!!
http://hyperreal.info/~toudy/Woilność j ... ument.rmvb
Ej mam prośbe weźcie to wrzućcie na jakiś server i dajcie linka bo ten: http://www.megaupload.com/?d=69KTJNDB nie działa , poprostu jak dam download to mi sie żadna strona nie włancza tylko błąd wyskakuje. Byłbym wdzięczny , bo hce go sobie obejrzeć. Nawet mój nauczyciel od biologi nam go polecił , mówił że bardzo dobry dokument tylko o durnej porze puszczony. nara :]
Słabe ogólnie i te mędzenie do mikrofonu przyklejonych, nagrzanych, zdebilałych mord cieniasów... Smętne i rzygać się chce, a nudne już za 2-im razem :-O
Pseudowiersze, pseudosztuka, żenada..
Pseudoautorytet Ciszewski... Ojoj destroj!!!
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
:rolleyes:
:nuts:
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.