Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 507 / 10 / 0
Niestety na rapida do 100MB a to ma 167..;) zrob tak jak ja... klikasz na linka z forum... nie kopiuj tego do innego okna;) i ci wyskoczy odliczanie pozniej takie okienko z reklama i pod tym okienkiem bedziesz mial przycisk, kliknij prawym na tym przycisku daj kopiuj skrot i wklej do flashgeta (jobs---> new download) i tak do usranej smierci musi zadzialac i musisz powylanczac opcje "blokowanie wyskakujacych okienek" czy jakies takie qr.. gowno w przegladarce
IE (narzedzia ---> blokowanie okienek)
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Obejrzałem i podoba mi się w tym filmie tylko 1 piosenka co gościu spiewa "Zawsze ja i Zawsze ty" i oczywiście antydragowy song Kobonga...

Ten film jest zjebany i stanowić może niebezpieczną propagandę: typu zajebiste życie, z sępa na drax + alk, a gdzie coś wartościowego, np: wolność? Na centralu szukać Boga, tam szatany same :cool:

bunt dla buntu, podstawówka rebelii...
Ostatnio zmieniony 23 maja 2006 przez Szacun, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
[quote="Szacun"]
Ten film jest zjebany i stanowić może niebezpieczną propagandę]

No po obejrzeniu takiego filmu to niewiem czy komuś bedzie sie chciało zaplikować cokolwiek w kanał bo raczej nie bedzie chciał być podobny do nich. Jeśli komuś takie życie sie podoba to obejrzenie filmu i tak nie wpłynie na jego decyzje które podejmie w przyszkołsci. Watrościowa jest inność i realność tego dokumentu.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 155 / 5 / 0
No i jeszcze tekst tej panienki patrzącej na naćpanego i tańczącego CC: "Gdyby był mężczyzną, toby tego nie robił"(w domyśle grzał)"Dziecko.". To było zajebiste, przyznaję.

Film jest b. wartościowy, ale trzeba patrzeć z wielu perspektyw, dlatego może jaka dyskaszyn, co?

Wg mnie młodzież lubi życie na krawędzi na "wycieczkach"(w sencie od czasu do czasu), a z wycieczki na codzienność nawet taki hardkor da się przenieść łatwo...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006 przez Szacun, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 5 / 0
W tym ryku basisty i wokalisty Kobonga jest tyle emocji, o rozpierdalających się kamikaze, że nie moge patrzeć na dragi z perspektywy tylko humanistycznej!!! :#:

Wybacz stary, ale rozpacz(prawdziwa śmierć w duszy)
to chyba jest wtedy, jeśli już człowiek nie ma siły się zabić...

Powstanie Warszawskie to jest dopiero hardkor.!!!

Nie lubię tych ludzi, choć z 2 razy im dałem monetę.. współczucie miewam, ale to już przesada, taky lans!!! "kocham kamerę", mierna poezja, mierna muza zrzynana z Kamana i Maleńczuka.. :cool:
I najgorsza scena uśmiech bezczelny naćpanej psizdy przed lustrem, zgroza!! Toż to ewidentna reklama :nuts: , choć w przypadku dragów, reklama jest niepotrzebna...

I ten wieśniak pi......y który gada: śmierć frajerom!!! Sam jest frajer!!!

I żeby nie było: mój kumpel widział niedawno na imprze medialnej nadźganego Ciszewskiego, bynajmniej nie browarami, także to nie jest film o hamburgerach!!
  • 88 / 1 / 0
Zawiesilem ten ten film na hypku, zycze milego sciagania :)

http://hyperreal.info/~toudy/Woilność j ... ument.rmvb
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
  • 122 / / 0
siema!

Ej mam prośbe weźcie to wrzućcie na jakiś server i dajcie linka bo ten: http://www.megaupload.com/?d=69KTJNDB nie działa , poprostu jak dam download to mi sie żadna strona nie włancza tylko błąd wyskakuje. Byłbym wdzięczny , bo hce go sobie obejrzeć. Nawet mój nauczyciel od biologi nam go polecił , mówił że bardzo dobry dokument tylko o durnej porze puszczony. nara :]
  • 507 / 10 / 0
A moze ktos kojarzy co tam za muza leci w tle taka na gitarze... rock czy jakis punkrock heh.;)
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpts »
ja poznaje tylko utwor , kobong- przeciwko [akustyczna wersja] ;]
  • 155 / 5 / 0
Kolesie ewidentnie zrzynają ze stylu "ulicznego" Maleńczuka i jego kumpla Kamana... Fajny tylko 1 kawałek "Zawsze Ja, Zawsze ty" moim skromnym zdaniem...

Słabe ogólnie i te mędzenie do mikrofonu przyklejonych, nagrzanych, zdebilałych mord cieniasów... Smętne i rzygać się chce, a nudne już za 2-im razem :-O

Pseudowiersze, pseudosztuka, żenada..

Pseudoautorytet Ciszewski... Ojoj destroj!!!
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

:rolleyes:
:cool:
:nuts:
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.