4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
doppelganger pisze:
Ekstrakcja wodna ssie.

Zastanawiam się nad podmianą wody na wodę destylowaną. Jakieś przeciwwskazania w tej metodzie do takiego zabiegu?
mylisz się ekstrakcja wodna daje radę
  • 397 / 3 / 0
WildMonkey pisze:
doppelganger pisze:
Ekstrakcja wodna ssie.

Zastanawiam się nad podmianą wody na wodę destylowaną. Jakieś przeciwwskazania w tej metodzie do takiego zabiegu?
mylisz się ekstrakcja wodna daje radę
Daje radę, jak nie ma spirytusu. W porównaniu do spirytusu - ssie.
  • 655 / 3 / 0
Po różnych opiniach chodzących o słabej sile większej ilości p-efki z Neo i mocnej sile mniejszej ilości p-efki z Acataru postanowiłem przetestować moc tych środków w jeszcze inny sposób.
Faktycznie, robiłem z dwóch Neo oralnie wychodziło miękkie działanie. Z dwóch paczek Acataru oralnie wychodziła zajebiście zajebista faza.
Postanowiłem to jeszcze więc sprawdzić w ten sposób. Oralnie jak wspomniałem wyżej klepią mnie idealnie 2 paki Acataru.
Więc dziś kupiłem 1 Neo i 1 Acatar. Wlasnie dokonałem ekstrakcji wodnej z Acataru do jednego (9ml z przepłuczką) kielona a do drugiego ekstrakcja wodna p-efki z Neo(11ml z przepłuczką). Teraz zleje te kielony do jednego. Dawka p-efki teoretycznie (pomijając straty) to 1680 (z dwóch Acatarów byłoby zaledwie jakoś nieco ponad 85% tej dawki). Do schłodzonego KmNO4 i rano podam to oralnie. Sprawdzę moc działania, czy jest różnica między dwoma Acatarami a Acatarem z dodatkiem większej ilości z Neo
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 124 / 1 / 0
Próbował ktoś utleniać pseudoefedrynę tlenkiem miedzi (II)? Roztwór byłby 100% czysty, gdyby się udało to przeprowadzić. A jeśli p-efka jest w postaci chlorowodorku, to po utlenieniu CuO powinien wyjść od razu chlorowodorek metylokatynonu, czy wolny met-kat? Wg mnie chlorowodorek, a co myślą o tym chemicy?
  • 157 / 7 / 0
@Pobozny:
Problem Neoafrinu rozwiazany
Czytaj: http://talk.hyperreal.info/knajpa-pod-m ... l#p1086848
  • 886 / 9 / 0
MaxSyntetic pisze:
Próbował ktoś utleniać pseudoefedrynę tlenkiem miedzi (II)? Roztwór byłby 100% czysty, gdyby się udało to przeprowadzić. A jeśli p-efka jest w postaci chlorowodorku, to po utlenieniu CuO powinien wyjść od razu chlorowodorek metylokatynonu, czy wolny met-kat? Wg mnie chlorowodorek, a co myślą o tym chemicy?
a w amoniaku albo w jakimś kwasie byś to rozpuścił razem z pseudoefką ? :P Życzę powodzenia i daj znać jak ci poszło. Według mnie taka reakcja nie ma racji bytu.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 14 / 0
@Pobozny, smiem twierdzić, że się zawiedziesz ;]
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012 przez mrstothet, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 655 / 3 / 0
stamp pisze:
@Pobozny, smiem twierdzić, że się zawiedziesz ;]

Eeee faza weszła jakoś łagodniej- jeżeli chodzi o "wejście", później ... i dużo bardziej jak gdyby "efedrynowo"... ale i tak bardzo przyjemnie spęczony czas w pracy nad żmudną papierkową robotą :-) (ps. wątpie bym coś popsuł przy reakcji - r-r końcowy był jasny, dwa razy filtrowany -raz filtr gruby raz cienki)

Generalnie to faktycznie Neo nie jest tak fajne (mimo znacznie większej ilości p-efki) aniżeli Acatar. Teraz to sobie empirycznie potwierdziłem!
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 510 / 14 / 0
Bo zapewne połowę p-efki spłukałeś w kanalizę ;)
Więcej info pod linkiem Ciapciaka.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 124 / 1 / 0
@tinos
jedna pani z 25-letnim stazem chemicznym i ogromna wiedza powiedziala ze reakcja zajdzie bardzo latwo w roztworze wodnym p-efki ale prawdopodobnie bedzie trzeba lekko podgrzac roztwor a CuO powstanie przy ogrzewaniu drucika miedzianego (czarny osad). Podczas utleniania tlen do roztworu a miedz "odnawia" sie na drucie. To teoria. Na dniach sprawdze w praktyce gdyby sie udalo to mamy o wiele lepsza czystosc i spada koszt produkcji (nie trzeba kupowac KMnO4) xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.