Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 141 / 4 / 0
mol191 pisze:
Jak seksik po tym ?Przyjemnie, błogo, długo i tak trochę dziwkarsko ? Czy raczej coś podobnego do 6-apb ?
Coś w stronę amfetaminy. Czyli jak tylko sie da i ile sie tylko da :D
  • 984 / 5 / 0
ja myślę że miks 150-200 (dobrej jakości :) ) 6-APB plus 150-250 4-FMA to byłby strzał w dziesiątkę, dawkowanie jak dla mnie i kogoś może mniej "obeznanego" (vel tolerującego:) ) średnie do mocne. Nie próbowałem ale chętnie się podejmę %-D kasy brak na dragi
głupio wyszło...
  • 1053 / 76 / 0
Coś w stronę amfetaminy.
Powiedzialbym raczej, ze w strone mefedronu. Ogolnie, jestem pewien, ze 4-fma spodoba sie fanom 4-mmc.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
w jakich dawkach działa tak że czuć dobry rush? rozumiem że dociąganie się sprawdza?
  • 984 / 5 / 0
sprawdza się sprawdza, jak jesteś żądny wrażeń zacznij od 200-300 insuf. Będzie rush.
głupio wyszło...
  • 248 / 3 / 0
zioloziolo pisze:
Powiedzialbym raczej, ze w strone mefedronu. Ogolnie, jestem pewien, ze 4-fma spodoba sie fanom 4-mmc.
Zioloziolo wiesz stary jak zareklamowac produkt. Pytanie jeszcze odnośnie kreślenia lini, jak bardzo sniff nieprzyjemny - jak 4-mmc (kreska - łezka, 30 sekund i po krzyku), czy bardziej w stronę 2C-E (pręt w potylice)?
Ostatnio zmieniony 16 marca 2012 przez oazaspokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1053 / 76 / 0
jak bardzo sniff nieprzyjemny
no kurwa ;p powiem Ci, ze granat, centralnie jakby Ci cos w nosie wybuchlo, ale po 10 sekundach mija i nie wraca, nie piecze pol godziny jak 2c-xy. Nie mialem zbyt wiele do czynienia z 4-fma, ale wydaje mi sie ,ze fajnniej dziala jedzone.
sprawdza się sprawdza, jak jesteś żądny wrażeń zacznij od 200-300 insuf. Będzie rush.
Nie za duzo? Ja bym 200 nie przekraczal
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Jeżeli chodzi mi o stan który można nazwać "wystrzał", "latanie 30cm nad chodnikiem", a w drugiej kolejności o przyjemność z muzyki to lepiej wybrać 4-FMA czy 5-APB?
  • 6172 / 435 / 12
@up: 5-APB.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1199 / 8 / 0
mam 65 zl i zastanawiam się co by było bardziej korzystne: kupic 6-APB i leciec cala noc, czy moze zakupic gram 4-FMA i zafundowac sobie kilka fazek? zawsze jadlem 4-FMA na zjezdzie po benzofuranach, wiec nie wiem jak ta substancja solo dziala i czy warto. Czy chec dorzucenia jest duza ? jak wyglada sprawa w mini ciagach(2, moze 3 dorzutki) ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.